Ervaringen van anderen

Ervaringen van andere zeggen vaak meer dan de informatie op een website. Dat begrijp ik.

Lees hieronder wat anderen zeggen.

Ze weet EFT te verrijken

Ik heb Bianca de Vassy nagenoeg vanaf het begin van haar opleiding als EFT coach en vanaf de oprichting van haar praktijk van nabij kunnen volgen. Opvallend daarbij waren (en zijn) haar niet aflatende enthousiasme voor EFT en haar enorme toewijding om vorm en inhoud aan haar praktijk te geven.… Lees verder …. “Ze weet EFT te verrijken”

Frans

Bevrijding na EFT-Beleving

Januari 2019, ik was bij een open dag van het Zuiderlicht in Breda waar ik een korte EFT workshop bij Bianca heb gevolgd. De informatie die ik kreeg was heel duidelijk en ik voelde wat de oefening met mij deed. Eenmaal thuis besloot ik vrijwel direct Bianca te mailen voor… Lees verder …. “Bevrijding na EFT-Beleving”

Madelijn 54 jaar

Ik heb vrede kunnen sluiten

❤❤❤❤ Ik ben zo dankbaar dat Bianca op mijn pad is gekomen. Toen mijn man halverwege dit jaar is overleden was Ik erg verdrietig en overmand door het schuldgevoel. Zijn ziektepatroon was zo heftig en snel dat Ik me machteloos… Lees verder …. “Ik heb vrede kunnen sluiten”

Annie 80 jaar

Deskundigheid

Bianca is een empathische EFT coach. Zij vraagt goed door en met een grapje tussendoor stelt ze je op je gemak. Haar deskundigheid geeft vertrouwen. Ze laat je andere kanten van je probleem… Lees verder …. “Deskundigheid”

Marlene 63

Makkelijker “NEE” zeggen!

Met Bianca heb ik onder meer gewerkt aan mijn thema ‘opkomen voor mezelf’. Door de EFT sessies kan ik nu steeds beter mijn grenzen aangeven, durf ik makkelijker nee te zeggen en spreek ik me eerder uit. Dat werkt bevrijdend en geeft ruimte; in mijn privé leven én op mijn… Lees verder …. “Makkelijker “NEE” zeggen!”

Richard 53

Effectief bewezen

Afgelopen weekend meer mogen leren over en oefenen met EFT (Emotional Freedom Techniques). Wat een fantastische techniek is dit, die zo veel meer aandacht verdient!! Neem op een liefhebbende (én snelle) manier afscheid van trauma’s, fobieen/angsten, burn out, depressie, onrust, allergieën, fysiek klachten of pijn, PTSS, noem maar op! Zo… Lees verder …. “Effectief bewezen”

Madelon 26

Met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijken!

Toen ik in het kader van mijn opleiding op zoek was naar een therapeut voor een aantal uur leertherapie kwam ik uit bij Bianca. Dat heeft zo moeten zijn. Niet alleen heeft zij mij enorm geholpen met de leertherapie maar ook heb ik bij Bianca met behulp van EFT en… Lees verder …. “Met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijken!”

Linda 54

Sceptisch

Ik zo sceptisch als ik ben, was demonstratie model voor de workshop EFT van Bianca. Mijn klacht was de zeurende pijn in mijn schouder die ik al dik 7 jaar heb. Ik kon al 7 jaar mijn arm niet omhoog doen. Na 2 rondjes EFT was mijn pijn verdwenen….en ook… Lees verder …. “Sceptisch”

Jolande 49

Stenen uit mijn rugzak

Begin dit jaar werd ik aangetrokken door de woorden en tekst van Bianca over EFT en vervolgens ben ik naar een EFT introductie geweest. Ik wist immers helemaal niet wat EFT was maar de woorden van de flyer en tekst waren herkenbaar. Tijdens de introductie werd heel erg geconfronteerd/ verstikt… Lees verder …. “Stenen uit mijn rugzak”

Ilse 40

Heftige naaldenangst opgelost in 1 sessie

Zaterdag avond gaat Bianca met mij aan de slag. Mijn angst voor naalden al sinds mijn jeugd. Zittend op de stoelen bij het groene kruis de stereo prik…. wie herinnert het zich niet!!! We gaan beginnen ik ga er blanco in, heb geen verwachtingen. Ik doe wat er van mij… Lees verder …. “Heftige naaldenangst opgelost in 1 sessie”

Joyce 48

Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar!

Ik heb onlangs een EFT consult gehad van Bianca. Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar! Ze doet dit op een simpele, maar zeer effectieve en liefdevolle manier. Bianca is een krachtige en tegelijkertijd zeer betrokken vrouw die meteen tot de kern komt. Heel bijzonder!… Lees verder …. “Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar!”

Karin 45

De lichtjes in mijn ogen zijn terug!

Eigenlijk liep ik al jaren op mijn tenen. Ik volgde opleiding na opleiding, soms zelfs meerdere tegelijk. Ik kon geen nee zeggen, was erg onzeker, had extreme bewijsdrang, en ging diep van binnen kapot aan trauma’s die ik in mijn jeugd heb meegemaakt. Ik baande me een weg, in die… Lees verder …. “De lichtjes in mijn ogen zijn terug!”

Iona 37

Ik kan weer breien!

Dankzij jou….. Ik liep vandaag langs de Zeeman. Zag daar bollen wol…. hele leuke! Ik naar binnen en ik heb een paar bollen gekocht en breinaalden ook maar gelijk erbij. Nu ben ik beenwarmertjes aan het breien voor mijn kleindochter die graag op ballet wil. Dankzij jou….Want breien was iets… Lees verder …. “Ik kan weer breien!”

Jolande 50 jaar

Door het “oplossen” van mijn trauma’s, kan ik er nu beter mee omgaan

EFT bij Bianca de Vassy Ik heb een heel zwaar, maar mooi traject mogen volgen bij Bianca.Daardoor kan ik nu ervaren dat EFT écht loslaten is om weer een gelukkig en vrij leven te kunnen hebben. Na veel heftige trauma’s te hebben opgelopen met onmacht en woede, de vele angst… Lees verder …. “Door het “oplossen” van mijn trauma’s, kan ik er nu beter mee omgaan”

Jo 42

Voor EFT moet je bij Bianca de Vassy zijn.

Voor EFT moet je bij Bianca zijn. Allereerst voor de bijzondere locatie (vrouwengevangenis). En ook voor de 2 katten die ze vaak meeneemt, die echt te grappig zijn. Maar bovenal natuurlijk voor Bianca zelf. Wat een heerlijk mens, haar behandelingen helpen je echt verder. Bovendien brengt ze er de nodige… Lees verder …. “Voor EFT moet je bij Bianca de Vassy zijn.”

Sylvia

Nu ik verschil ervaren heb met EFT voel ik me herboren!

Op 8 oktober mocht ik de gewonnen EFT sessie beleven. Ik wist in grote lijnen wat het was. Ik ging er open in en had helemaal geen verwachtingen hierin. Uit eerdere ervaringen blijkt dat voor mij toch het beste te werken. Er kwamen wat zaken aan bod waar onbewust oud… Lees verder …. “Nu ik verschil ervaren heb met EFT voel ik me herboren!”

Maria 38

Rijbewijs in 1 keer!

Bianca hielp mij rustig alle ‘fouten’ van de rijles los te laten en als leren te zien. Zonder haar hulp had ik zeker weten niet zo snel en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Door de EFT kon ik de laatste spanning die ik nog voelde vlak voor het examen… Lees verder …. “Rijbewijs in 1 keer!”

Sterre 32

Last van schouders

Mijn naam is Jelle en ik ben 18 jaar oud. Ik ben via mijn moeder bij Bianca terecht gekomen en we zijn nu al een aantal keer bij elkaar gekomen. Bianca is een super lieve vrouw met een ontzettend groot hart. Ik voel me altijd erg op mijn gemak bij… Lees verder …. “Last van schouders”

Jelle 18

Ontspannen en zonder pijn ging ik weer weg!

Op woensdag 28 november kwam ik bij Bianca binnen voor een sessie! Ik wist nog niks van EFT. Na dat zij mij verteld had wat het in hield zijn we begonnen. Ik ben binnen gekomen met veel pijnlijke klachten in mijn handen, nek en rug. Bianca had al gauw in… Lees verder …. “Ontspannen en zonder pijn ging ik weer weg!”

George 43 jaar

Bijzonder mooie ervaring

Gisteren een mooie EFT sessie gehad, deze had ik gewonnen. En oh wat is het bijzonder dit te ervaren, Zit je ergens mee of wil je blokkades kwijt echt veel is mogelijk ga dan naar deze lieve Bianca de Vassy. Lees hier op haar pagina wat het allemaal een beetje… Lees verder …. “Bijzonder mooie ervaring”

Connie 44

Slaapproblemen

Mijn onrustige gevoel kreeg ik weer onder controle. Ik kon mijn boosheid ECHT loslaten! Mijn slaapproblemen zijn opgelost. Ik heb thuis zelf regelmatig EFT toegepast en keer op keer voelde ik verlichting en rust. Ik ga het ook gebruiken voor mijn zoontje. Ik ben dankbaar dat Bianca en EFT op mijn pad… Lees verder …. “Slaapproblemen”

Yvette 43

Examenvrees opgelost via 1 Skype sessie

Ik heb Bianca 3 weken geleden ontmoet op de verjaardag van haar nicht Mariëlle, die mijn vriendin is. Een dag voor het uitvoeren van mijn rij examen besloot ik contact met haar te zoeken. Ik heb veel stress ervaren bij het proberen te halen van mijn rij examen in het… Lees verder …. “Examenvrees opgelost via 1 Skype sessie”

Cindy 40

Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ… Echt vrij…100%!

EFT sessie bij Bianca de Vassy: Ik kwam voor het eerst de term EFT tegen toen ik als vrijwilliger op een festival actief was. Ik werd wel meteen geraakt door wat ik zag veranderen bij de mensen die het durfde te ondergaan. Op dat moment was ik er nog van… Lees verder …. “Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ… Echt vrij…100%!”

Maria 38

Korte sessie maakt al verschil

Afgelopen woensdag een workshop EFT bij Bianca gedaan. Had geen idee wat het eigenlijk inhield maar wat een mooie ervaring was het. De warmte die Bianca uitstraalt maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Voelde zo veel herkenning in de verhalen en heb zelfs mogen ervaren dat zelfs… Lees verder …. “Korte sessie maakt al verschil”

Cathelijne 43

Ander perspectief

Bianca is heel warm en prettig om mee te werken. Als ze al begint met het voorzetje van EFT voel ik al dat de intensiteit van mijn emoties verminderd. Ze volgt precies wat er gebeurt en zorgt met de EFT dat je ervaringen in een ander perspectief kan… Lees verder …. “Ander perspectief”

Kirsten 32

Steun van mijn lichaam!

Ik sta op het punt mijn eigen bedrijf te beginnen. In m’n hoofd stond ik er al achter. Nu kan ik (2 maanden met 5 intensieve sessies later) rekenen op de steun van mijn lichaam en mijn hele “zijn”. Wauw, wat een dankbaar gevoel! Het allerbelangrijkste voor mij is dat… Lees verder …. “Steun van mijn lichaam!”

Julian (30)

Man man…wat is er een rust in mijn leven gekomen!

Lieve Bianca, Wat een lof wordt er over jou geschreven en terecht je verdient het. In het begin toen ik bij jou kwam was ik sceptisch en had zoiets van ik ja ja laat het maar gebeuren, baat het niet dan schaad het niet toch? Dus ik ging die behandelingen… Lees verder …. “Man man…wat is er een rust in mijn leven gekomen!”

Germa 63

Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Bianca

Ietwat terughoudend ben ik gestart bij Bianca. Na meerdere trajecten met therapeuten en/of psychologen, waarbij er meerdere gesprekken zijn gevoerd met uiteindelijk minimaal resultaat, had ik niet heel veel vertrouwen in weer een traject. Maar dat er iets moest gebeuren was duidelijk. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij… Lees verder …. “Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Bianca”

Marieke (45)

Pad naar mijn eigen ik!

Lieve, lieve, lieve, allerliefste Bianca, Ik heb een tekst gemaakt, voor jou.. voor jou…. omdat je het zo verdiend! Nog nooit heb ik zo’n lief, warm, liefdevol, zorgzaam, geweldig lief mens ontmoet zoals JOU! Je hebt zoveel liefde in JOU HART en die liefde sprankelt in een lief bijzonder geschenk… Lees verder …. “Pad naar mijn eigen ik!”

Elke 27

Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd!

Lieve Bianca, Deze tekst is voor jou. Zo krachtig willen zijn, zo krachtig. Op eigen benen willen staan en de weg willen bewandelen welke JEZELF voor ogen hebt zonder te struikelen in pijn. Maar sterk blijven, zo sterk en een masker op je gezicht houden. Het moment kwam dat het niet… Lees verder …. “Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd!”

Lola 43

Tool in handen

Dank je wel, Bianca, voor de fijne, waardevolle EFT workshop die ik vanochtend bij je heb gevolgd. Wat ik er erg krachtig aan vind, is dat je mensen zelf een tool in handen geeft om negatieve ervaringen en gevoelens om te buigen.… Lees verder …. “Tool in handen”

Karin 44

Puber

Bianca heeft me door heel veel dingen heen geholpen. Als ik niet kon slapen dan hielp ze met EFT en het hielp heel erg. Als ik nerveus was voor een toets dan hielp ze mij en als ik huilend in de auto zat door mijn allergie dan zorgt zij dat… Lees verder …. “Puber”

Lenthe 11

EFT bij kinderen

Gisteravond Bianca’s super boeiende workshop ‘EFT bij kinderen’ gevolgd. Een avond vol informatie, toepassen, lachen en situaties bespreken, samen met een paar zeer gemotiveerde collega’s en Bianca die zo enorm gedreven is. Dank je wel, Bianca, voor deze prettige en zinvolle avond. Een aanrader voor iedereen die met kinderen… Lees verder …. “EFT bij kinderen”

Janneke 33

Grenzen verleggen en muren verkleinen

Een combinatie van meditatie, yoga en EFT van Bianca heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust heb gevonden in mijn lichaam en geest. De sessies met Bianca zijn ontzettend fijn, warm en gezellig. We hebben het over van alles, maar uiteindelijk weten we de juiste snaar te raken en daarmee… Lees verder …. “Grenzen verleggen en muren verkleinen”

Milou 23

Wonderlijke workshop EFT

Ik kwam de EFT workshop van Bianca tegen op Facebook. Ik ben op ’t moment heel erg op zoek naar positiviteit…Nou die heb ik gevonden toen ik gisteren de workshop heb meegemaakt! Bianca creëert een veilige omgeving, heel fijn, ze is lekker positief, en met humor en passie geeft ze… Lees verder …. “Wonderlijke workshop EFT”

Diana 41

Door EFT “Surogaat” kloppen loopt mijn dochter van 3 weer!

Een paar maanden terug is mijn dochtertje van 3 aangereden, waardoor haar linker bovenbeen compleet doormidden was gebroken. Na 2,5 week in een tractie-bed gelegen te hebben en bijna 3 weken in een gipsbroek, volgde normaliter de revalidatie om weer langzaam te gaan lopen. Echter durfde mijn dochtertje totaal niet… Lees verder …. “Door EFT “Surogaat” kloppen loopt mijn dochter van 3 weer!”

Donny

EFT heeft voor mij het verschil gemaakt

De eerste keer dat ik van EFT hoorde, wist ik niet wat ik mij daarbij moest voorstellen. Ik heb een workshop gevold om er kennis mee te maken. Ik was tijdens de workshop sceptisch, kon me niet voorstellen dat EFT een groot verschil zou kunnen maken in mijn leven. Ik… Lees verder …. “EFT heeft voor mij het verschil gemaakt”

Juanita 49

Mijn diepvries blijft LEEG!!!

Heee Bianca, Ik had jou beloofd een stukje te schrijven over mijn EFT belevenissen, nou dat heb je zeker verdiend hoor!! Momenteel zit ik met een smile van oor tot oor, het is zo goed gegaan en het gaat zo goed, ik durf gerust te zeggen dat EFT eigenlijk in… Lees verder …. “Mijn diepvries blijft LEEG!!!”

Jan 60 jaar

“Ik raakte dat zware gevoel maar niet kwijt”

Na jarenlang diverse soorten therapieën gevolgd te hebben, regulier en alternatief, merkte ik dat ik veel inzicht had gekregen en ook veel had verwerkt, maar ik raakte dat zware gevoel maar niet kwijt, en daarmee ook bepaalde blokkades. Ze zaten nog steeds in mijn systeem en ik had er last… Lees verder …. ““Ik raakte dat zware gevoel maar niet kwijt””

Margot 63

Down to earth en totaal niet zweverig 🙂

Mijn ervaring met EFT: Bianca en ik hebben elkaar leren kennen op het werk en zijn altijd als vriendinnen contact blijven houden. Bianca is een warme, positieve, krachtige persoon met een passie voor EFT, waar ze al veel mensen en kinderen mee heeft geholpen. Afgelopen november had ik zelf een… Lees verder …. “Down to earth en totaal niet zweverig :)”

Astrid 42

Sollicitatieangst, traumatische relatie en allergie

Ik ben al langer met Bianca bezig om allerlei blokkades op te heffen… met succes! Ik ben over mijn sollicitatieangst heen, heb een traumatische relatie achter me kunnen laten, kan weer goed overweg met mijn kritische moeder en nu, als kers op de hazelnoottaart, heeft Bianca met EFT me van… Lees verder …. “Sollicitatieangst, traumatische relatie en allergie”

Johanneke 49

Spannende boekpresentatie

Anderhalve week geleden mocht ik een speech geven ter ere van de boekpresentatie van mijn vaders boek “Burgers en Broeders, goed bestuur en natievorming in Curaçao”. De presentatie zelf was ook in Curaçao en ik ging in 4 dagen op en neer. Geweldig om te mogen doen, natuurlijk en tegelijkertijd… Lees verder …. “Spannende boekpresentatie”

Inge 47

Zenuwontsteking

Ik heb de workshop EFT gevolgd en 2 behandelingen EFT gehad bij Bianca. Ik vind het een fijne manier en Bianca is een fijne persoonlijkheid. EFT is goed om te groeien en de dingen anders te zien … na alle therapieën die ik ooit al eens heb gehad. Bij de… Lees verder …. “Zenuwontsteking”

Ilonka 45

Uit een diep dal geklommen

Ik heb Bianca leren kennen toen ik net 21 jaar oud was tijdens het sporten. Heel toevallig kwamen we in gesprek over haar nieuwe praktijk als EFT-coach en voorzichtig durfde ik te vertellen dat ik eigenlijk ook wel op zoek was naar hulp. Mijn ouders waren gescheiden, mijn relatie was… Lees verder …. “Uit een diep dal geklommen”

Lieve 21

Jakob en Bianca “Gouden Duo”

Na een jarenlange zoektocht tegen chronische pijn in rug, nek en schouder en werkelijk ALLES te hebben geprobeerd, ben ik in februari bij Bianca terecht gekomen. “Daar gaan we weer…” dacht ik zonder al te veel hoop.. Ik was al in behandeling bij chiropractie LaFlamme en ontzettend goed geholpen hier… Lees verder …. “Jakob en Bianca “Gouden Duo””

Bijzondere ervaring!

Op 10 januari heb ik bij Bianca de workshop lichamelijk klachten bijgewoond. Ik kende Bianca al, omdat ze mijn zoon helpt bij zijn presentatie problemen. We waren ontzettend zoekende hoe we onze zoon konden helpen en we zijn heel blij dat we bij Bianca terecht zijn gekomen. Hij gaat graag… Lees verder …. “Bijzondere ervaring!”

Jacinta

Uitspraken van kinderen

Toen ik mijn Cito moest maken op school was ik erg zenuwachtig. ik vond het heel spannend. Door de EFT verdween het spannende gevoel in mijn buik. Ik heb tijdens het maken van de Cito geen spannend gevoel meer gehad. Ik vond het heel erg fijn! EFT heeft mij heel… Lees verder …. “Uitspraken van kinderen”

Op een dag ontmoet je iemand in je leven…

Allerliefste Bianca, Op een dag ontmoet je iemand in je leven.. Bij wie je langzaam jezelf mag zijn Zoals je bent, klein of groot, onzeker of zelfverzekerd, verdriet of vreugde,  boos of kalm, somber of vrolijk Iemand bij wie je veilig bent Ondanks de gemaakte fouten Je echt wordt bemind… Lees verder …. “Op een dag ontmoet je iemand in je leven…”

Mellany 32

Angst voor horror clown

Kind: Samen met mama en mijn zusje ben ik op bezoek geweest bij Bianca, ze heeft toen EFT gedaan bij mijn zusje, later in de week deden ze ook EFT via skype. Omdat mijn zusje er toen geen zin in had heeft Bianca EFT bij mij gedaan. Ik ben al… Lees verder …. “Angst voor horror clown”

Zoon 13

Trainingsmaatje

Afgelopen maandag had ik na een lange tijd een afspraak met Bianca. We waren elkaars trainingsmaatjes vanuit de NLP opleiding. Het grappige is, dat we altijd wel een persoonlijk click hadden, maar onze interesses op coachgebied liepen behoorlijk uiteen. Bij de NLP opleiding, die we samen volgden, kregen we EFT. … Lees verder …. “Trainingsmaatje”

Koen 43

Val van trap

Recent een super EFT sessie bij Bianca gehad. Soms moeten dingen zo zijn. Ik had kort daarvoor een enorme val van mijn trap meegemaakt. Helaas flinke kneuzingen ten gevolg en een enorme angst voor mijn trap. Maarja ik wil toch naar beneden toe…Iedere keer draaide ik de film opnieuw af… Lees verder …. “Val van trap”

Kristel 47

Hoofd koel door EFT

Hey Bianca, Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat ik je voor het laatst gezien heb. Er is intussen van alles gebeurd, maar ik weet zeker dat ik anders met bepaalde situaties was omgegaan als ik jou niet was tegengekomen. Jouw technieken maar ook je tips en je adviezen… Lees verder …. “Hoofd koel door EFT”

Linda 25

Houdoe en bedankt

Houdoe en bedankt, we nemen hier afscheid.(de dag voor mijn 55e verjaardag) Vandaag, intens verdrietig, geïrriteerd, gefrustreerd…… m’n dag was zo niet goed begonnen. Al een paar dagen een dip, het op tijd naar bed gaan lukte niet, ’s nachts sliep ik moeilijk in en droomde ik zoals gewoon weer… Lees verder …. “Houdoe en bedankt”

Irma (nog 1 dag) 54 jaar

Verfrissend

Bianca is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Haar aanpak, hoe ze vorm geeft aan de EFT, is verfrissend en alleen daarom was het al een prettige ervaring. Ik heb hier veel aan gehad, op hele onverwachte manieren. Ik kreeg de ruimte om af en toe uit mijn comfortzone te stappen, maar… Lees verder …. “Verfrissend”

Naomi 26

Examenvrees scooter

Afgelopen zondag heeft Bianca mij enorm geholpen met haar EFT coaching. Door kleine testjes te doen voelde ik mij al snel vertrouwd en rustig worden. Door mijn examen vrees zag ik enorm op tegen mijn scooter examen. Afgelopen maandag ben ik erin gelaagd te slagen voor mijn scooter rijbewijs!! Ik… Lees verder …. “Examenvrees scooter”

Melanie 18

89 jaar en EFT

Door EFT raakte ik mijn heftige paniek gevoel kwijt en werd ik rustig. Ik werd steeds positiever en zag weer lichtpuntjes! Regelmatig heb ik een sessie gedaan en voelde me steeds fijn en rustig! Ik vraag er zelf ook regelmatig… Lees verder …. “89 jaar en EFT”

Frans 87

Baas over je blaas!

Ik ben zo blij Bianca dat ik jou ben tegen gekomen. Ik loop al drie jaar bij een uroloog, na vele vervelende onderzoeken is er vastgesteld dat ik een overactieve blaas heb. Met medicijnen begonnen en Sans behandelingen, die Sans behandelingen vonden om de drie weken plaats en dat twee… Lees verder …. “Baas over je blaas!”

Francien 62

Stapje voor stapje bewandel ik met jou de weg…

De 1e kennismaking. Ik liep naar je toe en er ging een sprankeltje door me heen. Je kwam heel erg lief, professioneel, bijzonder over en dit is ook werkelijkheid geworden hoe jij bent als mens! En dat is zo fijn. We begonnen met de sessie en op het moment dat… Lees verder …. “Stapje voor stapje bewandel ik met jou de weg…”

Shirley 26

Ik neem niet meer ongemerkt de behoeftes van anderen over!

Bij een kennismakingssessie kreeg ik een korte sessie van Bianca. De dag erop merkte ik het effect. Bij het openen van mijn mailbox dacht ik grappend ‘wat hebben ze het toch maar druk allemaal’. Zo voelde het dus om te kunnen relativeren en afstand tussen jezelf en de anderen te… Lees verder …. “Ik neem niet meer ongemerkt de behoeftes van anderen over!”

Ingrid 54

Zelf-genezende methode

Mooie warme praktijk-workshop avond EFT om zelf  de nieuwe zelf-genezende methode rond het emotie management te mogen ervaren in en met een mooie uiteenlopende groep mensen. Dit geeft het enorme scala weer aan zowel fysieke klachten als emotionele. Emotional Freedom Technics zijn ook vanuit het zielsniveau te benaderen … maar… Lees verder …. “Zelf-genezende methode”

Patrick 44

Reacties zijn gesloten.