Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ… Echt vrij…100%!

EFT sessie bij Bianca de Vassy:

Ik kwam voor het eerst de term EFT tegen toen ik als vrijwilliger op een festival actief was. Ik werd wel meteen geraakt door wat ik zag veranderen bij de mensen die het durfde te ondergaan. Op dat moment was ik er nog van overtuigd dat ik dit nooit kon aanpakken en 100 % kon of los durfde te laten. Jarenlang droeg ik namelijk elke dag een nare periode uit m’n tienerjaren met mij mee.
Via GGZ heb ik (te) lang EMDR gevolgd om nare ervaringen te verwerken. Na elke sessie van 2 uur helemaal total loss en kon alleen maar liggen met enorme hoofdpijnen. Sommige zaken kwam 5 ร  6 keer aan bod. Uitgeput en moedeloos raakte ik ervan. Als ik aangaf wat ik ervaarde kreeg ik alleen te horen dat het erbij hoorde. Omdat ik toen nog geen andere mogelijkheid wist ging ik er mee door. Ergens ik voelde ik wel dit klopt niet, maar toen durfde ik nog niet 100% naar mijn intuรฏtie te luisteren. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. Ik heb bij Bianca vandaag de sessie gehad om die pijn, angst, boosheid, verdriet, teleurstelling, onzekerheid, volledig en definitief achter me te laten. Wat een verschil is dat voor mij geweest. EMDR of EFT. Het ene liet mij het steeds allemaal opnieuw beleven, het andere liet mij er definitief los van komen. EFT zorgt er voor dat je systeem het anders opslaat. Ook kun je er neutraal weer in staan. Er zijn ook andere zaken aanbod gekomen en zie nu het licht om die zaken stap voor stap om te gooien en te doen zoals IK het wil en waar IK gelukkig van wordt. Elk persoon kent onzekerheid, angsten, hier en daar beren op de weg, spoken die er niet zijn, is soms niet te genieten na een mindere dag. Het mag er zijn. Geen mens is altijd vrolijk, zichzelf en positief. Maar dat mogen uiten is (nog) niet altijd geaccepteerd. Erg jammer. Fouten worden steeds harder veroordeeld. Ik denk dat het medeoorzaak is dat de wereld en maatschappij verhard. Laat het maar eens horen dat het minder gaat, je verdriet hebt door wat dan ook, het is goed zoals het is. Ik ben mezelf รฉn kanjer Bianca zo ontzettend dankbaar.

Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ. Echt vrij. 100%!

Nu geniet ik na met kop thee en chocolade ipv uitgeput met hoofdpijn op de bank.

Loop jij ergens tegen aan en zie je geen uitweg of heb je hulp maar kom je gevoelsmatig niet verder. EFT kan het antwoord bieden. Ik wil hier wel benadrukken dat ik nooit beweer dat EMDR niet zou werken. Het was echter niet de weg voor mij.

Maria 38
๐Ÿ™๐Ÿ’œ๐Ÿ€๐Ÿ’œ๐Ÿ™

Reacties zijn gesloten.