Heftige naaldenangst opgelost in 1 sessie

Zaterdag avond gaat Bianca met mij aan de slag. Mijn angst voor naalden al sinds mijn jeugd. Zittend op de stoelen bij het groene kruis de stereo prik…. wie herinnert het zich niet!!!

We gaan beginnen ik ga er blanco in, heb geen verwachtingen. Ik doe wat er van mij gevraagd wordt en vind het eigenlijk best een beetje gek. Maar goed baat het niet dan schaadt het ook niet dus ik ga ervoor.

Mijn angst voor naalden ik wil er vanaf. Ik ga van een spanning in mijn lijf van een cijfer 8 in het begin naar neutraal aan het eind van de EFT sessie.

Maandag is de grote dag dan moet ik weer naar het ziekenhuis voor mijn infuus. De ochtend gaat goed ik gebruik mijn “prettig gestoord” knopje (NLP) en ga rustig richting ziekenhuis. Die winst heb ik al geboekt!

Dan het grote moment de naald het prikken…. de verpleegster komt eraan ik kijk haar aan en vertel over mijn EFT ervaring. Ze lacht en gaat beginnen… wat mij dan overkomt had ik echt niet durven dromen, zonder angst zonder raar gevoel in mijn buik en keel kijk ik hoe ze de naald in mijn lijf prikt. Iets wat echt ondenkbaar was!!!

Wat een gevoel mij dit heeft gegeven kan ik bijna niet verwoorden. Trots, blij, opgelucht, maar ook verbaasd en vol ongeloof. Hoe dan? maar echt…. na 1 EFT sessie van mijn angst voor naalden af??? JA…. volmondig….JA.

Lieve lieve Bianca hoe dankbaar kan een mens zijn. Bedankt dat jij dit samen met mij gewoon hebt gedaan. ♥Gelukkig jezelf zijn♥ zo is het maar net deze overwinning is GOUD waard. Lieverd ga zo door ik ben zo trots als een pauw op jou?

Reacties zijn gesloten.