Over Rebbel

                           Coach Rebbel

Rebbel is de Co-Coach van EFT Coach Breda. Het is een hele bijzondere coach! Het is een Sphynx katje. Zijn karakter is 25% kat, 25% hond, 25% aap en 25% kind. Hij gaat iedere dag mee naar de praktijk. Rebbel heeft geen haren, zijn huidje voelt als fluweel. Mensen die allergisch voor katten en andere dieren zijn kunnen Rebbel zonder probleem aaien en knuffelen.

Rebbel heeft al vaak een heel bijzonder contact gemaakt met cliënten. Wanneer hij op schoot ligt brengt hij rust en ontspanning en hij laat cliënten een gevoel van veiligheid ervaren. Hij slaapt graag in zijn kattenhuisje of slaapzak maar zeker ook op schoot wanneer dit gewenst is. De cliënten in de praktijk zijn gek op hem en hij is een echte “ijsbreker”. Hij tovert iedere dag een glimlach op de gezichten van de cliënten.

Rebbel reageert puur en direct en hij oordeelt niet. Hij kan onderliggende emoties goed aanvoelen en maakt even contact wanneer dat nodig is en blijft gewoon in zijn mandje als dat gewenst is.

We kunnen ook heel veel van Rebbel leren….

Rebbel is mooi, precies zoals hij is! Zonder haar en zonder snorharen. Hij is niet bezig met hoe hij eruit ziet en accepteert zichzelf volledig! Hij wil geen grote rode kater zijn met veel haar en snorharen. Hij is blij met wie hij is! Laten wij dat ook eens doen…
Blij zijn met wie we zijn, Gelukkig onszelf zijn!

Rebbel zoekt een plekje om te doen wat hij wil of nodig heeft. Rust en warmte, een speelmaatje of juist rustig gezelschap. Spelen of soezen. Laten we hier een voorbeeld aan nemen en vaker doen want we willen of nodig hebben. Jij bent de basis… en JA je mag jezelf op nummer 1 zetten!

Rebbel geeft zijn eigen behoeftes aan. Hij gaat naar de kattenbak wanneer hij moet, eet, drinkt, speelt en slaapt op zijn moment. Vraagt aandacht en liefde wanneer hij dit nodig heeft. Hij geeft liefde weg en geeft ook heel veel liefde terug. Hij komt vragen om geaaid te worden en geeft kopjes en knort op zijn moment. Laten wij ook onze behoeftes beter aangeven, luisteren en voelen. Communiceren en om iets vragen wanneer we iets nodig hebben.

Laten we stapje voor stapje… eh.. pootje voor pootje steeds een beetje meer op Rebbel gaan lijken.
Nieuwsgierig, ondeugend, rustig en soms juist even helemaal gek, stressvrij, charismatisch, speels, levensgenieter, onafhankelijk, zonder oordeel, lekker lui en soms lekker actief op ons moment!
Ik ben blij met deze mooie “Rebbel-Spiegel”….. Rebbel is GOUD waard!

       

Wist je dat Rebbel:

  • Het erg gezellig vindt als er hulphonden mee naar de praktijk komen.
  • Dol op kinderworkshops, al zijn vriendjes en vriendinnetjes komen hem dan lekker knuffelen.
  • Geboren is op 27 december 2020.
  • Vaak mee onder de douche gaat en geniet van warm water.
  • Graag mee op vakantie gaat. Dit jaar was hij een toerstentrekker in Frankrijk.
  • Hij in de zomer ingesmeerd wordt met factor 50, zo verbrand zijn huidje niet.
  • Gek is op blote wiebelende tenen, zeker als ze onder een rok vandaan komen.
  • Zijn eigen Instagram account heeft en meer volgers heeft dan Bianca 😊

                                            Rebbel zijn Instagram account is: Coach.Rebbel

 

Reacties zijn gesloten.