Over Rebbel en Ruby

                  

 

Rebbel en Ruby zijn Co-Coach bij EFT Coach Breda. Het zijn hele bijzondere coaches! Het zijn Sphynx katjes. Het karakter van Rebbel en Ruby is 25% kat, 25% hond, 25% aap en 25% kind. Ze gaan vaak mee naar de praktijk. Rebbel en Ruby hebben geen haren, het huidje voelt als fluweel. Mensen die allergisch voor katten en andere dieren zijn kunnen Rebbel en Ruby zonder probleem aaien en knuffelen.

Ze maken op een bijzondere manier contact met cliënten. Wanneer ze op schoot liggen brengen ze rust en ontspanning ze laten cliënten een gevoel van veiligheid ervaren. Ze slapen graag in een kattenhuisje of slaapzak maar zeker ook op schoot wanneer dit gewenst is. De cliënten in de praktijk zijn gek op ze en ze zijn een echte “ijsbreker”. Ze toveren iedere dag een glimlach op de gezichten van de cliënten. Als je niet van katten houdt is dat geen probleem. Ze voelen heel veel aan en houden dan afstand.

Rebbel en Ruby reageren puur en direct en ze oordelen niet. Ze kunnen onderliggende emoties goed aanvoelen en maken even contact wanneer dat nodig is. Ze blijven gewoon in hun mandje als dat gewenst is.

We kunnen ook heel veel van Rebbel en Ruby leren….

Rebbel en Ruby zijn mooi, precies zoals ze zijn! Zonder haar en zonder snorharen. Ze zijn niet bezig met hoe ze eruit zien en accepteren zichzelf volledig! Ze willen geen grote rode kater zijn met veel haar en snorharen. Ze zijn blij met wie ze zijn! Laten wij dat ook eens doen…
Blij zijn met wie we zijn, Gelukkig onszelf zijn!

Rebbel en Ruby zoeken zelf een plekje om te doen wat ze willen of nodig hebben. Rust en warmte, een speelmaatje of juist rustig gezelschap. Spelen of soezen. Laten we hier een voorbeeld aan nemen en vaker doen want we willen of nodig hebben. Jij bent de basis… en JA je mag jezelf op nummer 1 zetten!

Rebbel en Ruby geven hun eigen behoeftes aan. Ze gaan naar de kattenbak wanneer ze moeten, eten, drinken, spelen en slapen op hun eigen moment. Ze vragen aandacht en liefde wanneer ze dit nodig hebben. Ze ontvangen liefde en geven ook heel veel liefde terug. Ze komen vragen om geaaid te worden en geven kopjes. Spinnen en knorren wanneer ze erg op hun gemak zijn. Laten wij ook onze behoeftes beter aangeven, luisteren en voelen. Communiceren en om iets vragen wanneer we iets nodig hebben.

Laten we stapje voor stapje… eh.. pootje voor pootje steeds een beetje meer op Rebbel en Ruby gaan lijken.
Nieuwsgierig, ondeugend, rustig en soms juist even helemaal gek, stressvrij, charismatisch, speels, levensgenieter, onafhankelijk, zonder oordeel, lekker lui en soms lekker actief op ons moment!
Ik ben blij met deze mooie “Rebbel en Ruby-Spiegel”….. Rebbel en Ruby zijn GOUD waard!             rebbel en Vino                      

Wist je dat Rebbel en Ruby:

  • Het erg gezellig vinden als er hulphonden mee naar de praktijk komen.
  • Dol zijn op kinderworkshops, lieve vriendjes en vriendinnetjes komen hem dan lekker knuffelen.
  • Geboren zijn op 27 december 2020.
  • Vaak mee onder de douche gaan en genieten van warm water.
  • Graag mee op vakantie gaan.
  • In de zomer ingesmeerd moeten worden met factor 50, zo verbrand hun huidje niet.
  • Gek zijn op blote wiebelende tenen, zeker als ze onder een rok vandaan komen.
  • Een eigen Instagram account hebben en meer volgers heeft dan Bianca 😊

                                            Het Instagram account van Rebbel en Ruby is: Coach.Rebbel.Ruby

       

Reacties zijn gesloten.