Trainingsmaatje

Afgelopen maandag had ik na een lange tijd een afspraak met Bianca. We waren elkaars trainingsmaatjes vanuit de NLP opleiding. Het grappige is, dat we altijd wel een persoonlijk click hadden, maar onze interesses op coachgebied liepen behoorlijk uiteen.
Bij de NLP opleiding, die we samen volgden, kregen we EFT.  Niets voor mij…., was mijn eerste reactie en als je mindset zo staat ..tja dan ben je minder ontvankelijk voor die methodiek, is gebleken.

Maar het was goed en leuk Bianca na een lange tijd weer te zien en na bijgekletst te hebben vroeg Bianca of we gezamenlijk een EFT sessie zouden doen. Ze heeft zich namelijk gespecialiseerd in EFT en wilde mij het opnieuw laten ervaren. Plop en daar ging …., direct weer weerstand in mij lijf. Maar uit ervaring weet ik, dat het best goed is die weerstand op te zoeken. Dus gingen we EFT toepassen.
En wat er tijdens de EFT sessie gebeurde was bijzonder. Bijzonder, doordat de methode je dwingt naar je pijn te gaan (daar had ik voor gekozen) en door die af te pellen realiseerde ik me dat er meer onder zat dan dat ik het in eerste instantie dacht.

Door het toepassen van EFT ga je echt naar je gevoel. En ik kwam erachter, dat bepaalde gevoelens niet zo sterk waren en andere juist veel intenser. En dat voel je pas door te ervaren! Persoonlijk heb ik geleerd, dat als je openstaat voor andere manieren van coachen, ervaar je bijzondere nieuwe manieren van inzicht. En tjee, wat EFT wel niet kan doen…!!

Heel veel bedankt Bianca! XXX

Reacties zijn gesloten.