De lichtjes in mijn ogen zijn terug!

Eigenlijk liep ik al jaren op mijn tenen. Ik volgde opleiding na opleiding, soms zelfs meerdere tegelijk. Ik kon geen nee zeggen, was erg onzeker, had extreme bewijsdrang, en ging diep van binnen kapot aan trauma’s die ik in mijn jeugd heb meegemaakt. Ik baande me een weg, in die achtbaan, die ik maar niet kon stoppen.
Tot een erg zwaar ongeluk mij letterlijk en figuurlijk heeft gestopt. Ik had een hersenschudding, en kneuzingen in rug, ribben, en veel last van mijn nek. Een wonder Eigenlijk, hoe ik uit het ongeluk kwam. De doktoren stonden er versteld van. Ik heb van begin af aan gezegd dat het kwam door de bijzondere engeltjes op mijn schouders. En ik was heel dankbaar dat ik nog leefde, maar ik voelde het niet in mijn hart.
Ik was mezelf kwijt. Ik ging gebukt onder de extreme angsten en stress waar ik in mijn jeugd aan blootgesteld ben, maar ook onder het ongeluk. Ik huilde veel, had veel hoofdpijn, nekpijn, en had al jaren last van hypertone bekkenbodemspieren.
Totaal in paniek heb ik contact opgenomen met Bianca. Alsjeblieft, help me, want ik kan het zelf niet meer.
Bij haar heb ik me altijd erg welkom gevoeld, ze nam de tijd om naar al mijn verhalen te luisteren, en heeft me meegenomen, de reis terug mijn trauma’s in, om vanuit daar te halen.
1 vreselijke herinnering die maar in mijn hoofd rond bleef spoken, al zeker 13 jaar, daar heeft ze me in gedachten mee naartoe genomen, en samen zijn we er doorheen gegaan. En nu is die vreselijke herinnering alleen nog een schimmetje op de achtergrond!
Ze heeft mij geholpen mijn angsten te overwinnen, van mezelf te gaan houden, waardoor ik ook weer van anderen kon gaan houden.
Maar het allerbelangrijkste, dankzij haar zijn de lichtjes in mijn ogen weer terug, en heeft ze me mijn zelfrespect terug gegeven.
Oneindig dankbaar ben ik haar.
Het was een heftige en bijzondere reis, maar ik ben nu klaar om mijn reis letterlijk en figuurlijk met een lege koffer voort te zetten. Met Bianca in mijn hart fiets ik die berg, en met Bianca in mijn hart zie ik alles weer zonnig in! Liefs
Iona 37

Reacties zijn gesloten.