Door het “oplossen” van mijn trauma’s, kan ik er nu beter mee omgaan

EFT bij Bianca de Vassy

Ik heb een heel zwaar, maar mooi traject mogen volgen bij Bianca.Daardoor kan ik nu ervaren dat EFT écht loslaten is om weer een gelukkig en vrij leven te kunnen hebben.

Na veel heftige trauma’s te hebben opgelopen met onmacht en woede, de vele angst en paniekaanvallen, en daarnaast het vertrouwen in mensen te zijn kwijtgeraakt. Mocht ik Bianca ontmoeten, en daar ben ik heel erg dankbaar voor!
We hebben samen hard moeten werken. Eerst het stukje vertrouwen, en wat heeft Bianca dit goed aangepakt, door dit op mijn eigen tempo te laten  plaatsvinden.

Door het “oplossen” van mijn trauma’s, kan ik er nu beter mee omgaan, en het een plaats geven.
Ook het werken aan mijn angst/paniekaanvallen heeft Bianca rustig en met veel liefde aangepakt.

Het kloppen / aanraken en een anker maken vond ik niks, en ik was daar ook heel erg sceptisch over. Maar ik moet écht zeggen, zelfs ik ben om!! Naarmate de sessies vorderde vond ik het juist heel fijn dat mijn “problemen” werden weg geklopt.
Nu alweer 4 maanden zonder EFT en ben nog zo dankbaar voor mijn ankers en zet deze ook regelmatig in, zodat ik mijn paniekaanvallen de baas blijf.

Blij dat ik Bianca heb toegelaten en ik de EFT heb kunnen omarmen.Het waren (voor mij dan) pittige sessies, maar kan het leven nu weer beter aan, en ben zelfs regelmatig weer écht gelukkig, daar kon ik voorheen alleen nog maar van dromen.

Bianca is zachtaardig en werkt met heel veel liefde, ze zal er alles aan doen om je weer vrij te laten voelen, zodat je weer gelukkig jezelf mag en kan zijn.

Bianca Bedankt!!

 

Reacties zijn gesloten.