Bijzondere ervaring!

Op 10 januari heb ik bij Bianca de workshop lichamelijk klachten bijgewoond. Ik kende Bianca al, omdat ze mijn zoon helpt bij zijn presentatie problemen. We waren ontzettend zoekende hoe we onze zoon konden helpen en we zijn heel blij dat we bij Bianca terecht zijn gekomen. Hij gaat graag naar haar, heeft er rust, hulp en een oprecht luisterend en betrokken oor. Door middel van EFT helpt ze hem en geeft ze hem handvatten. Het helpt hem enorm. Dat doet hem, en ons als gezin, goed!
Het liefst gaat hij naar haar praktijk, omdat hij zich daar erg fijn voelt. Deze week heeft hij ook via Skype met haar contact gehad en dat gaf hem veel rust, op een voor hem heel spannend moment.

Ik was zelf benieuwd naar EFT en besloot een workshop te volgen. Ik had al onderdelen gehoord van Colin en van Bianca, maar het zelf beleven is een ander verhaal.Ik vond het erg bijzonder.
Hoe je lichaam en je onderbewuste kan reageren: heel bijzonder!

Bianca is een erg warme en betrokken vrouw met veel expertise en een ontzettende liefde voor haar vak, wat ze met een ontzettende gedrevenheid en liefde uitvoert.

Een aanrader voor iedereen. x

Jacinta, 39 jaar en moeder van een zoon van 14 en dochter van 13

Reacties zijn gesloten.