Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Bianca

Ietwat terughoudend ben ik gestart bij Bianca. Na meerdere trajecten met therapeuten en/of psychologen, waarbij er meerdere gesprekken zijn gevoerd met uiteindelijk minimaal resultaat, had ik niet heel veel vertrouwen in weer een traject. Maar dat er iets moest gebeuren was duidelijk.

Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Bianca en na de 1e sessie zat ik al met tranen in de stoel omdat ze een gevoelige snaar had geraakt. Gek, want daar kwam ikzelf eigenlijk amper.

In het traject wat ging volgen heb ik een veel beter inzicht mogen krijgen in mijn functioneren, of het amper functioneren, net hoe je het bekijkt. We zijn hierbij niet gaan graven in een verleden of hebben geen lange gesprekken gehad over waar dit vandaan kon komen, maar aan de slag gegaan. Het voelen, denkpatronen aanpassen en de pijnlijke, ongemakkelijke gedachten niet uit de weg gaan maar aangaan en omzetten naar productieve acties. Dit omzetten kon ik gelijk voelen en doorpakken. Verschillende technieken, zoals NLP, de wet van aantrekking en uiteraard EFT werden hiervoor gebruikt.

Persoonlijk ben ik van heel ver gekomen en had niet verwacht dat ik sta waar ik nu sta. Ik kwam vanuit dagelijks overleven, kantjes eraf lopen, niet willen voelen want dan zou ik me nog rotter voelen, met als resultaat dat er ook lichamelijke klachten bij kwamen kijken.
Nu overleef ik niet meer, maar leef ik, geniet ik en weet ik stressvolle situaties aan te pakken zonder over mijn eigen grenzen te gaan. Wanneer ik toch over mijn grens heen ga herken ik dit en pak ik dit aan. Voor mijn omgeving geef ik grenzen aan zonder me er rot over te voelen. Ik blijf bij mezelf en blijf vooral in mijn kracht.

Ik ben Bianca eeuwig dankbaar. Zij heeft mijn immense muur in 1 uur weten af te breken en mij beter weten te doorgronden dan menig therapeut of psycholoog. Ik gun iedereen in een moeilijke fase van het leven een Bianca!

Reacties zijn gesloten.