EFT voor volwassenen

EFT voor volwassenen is een uitermate geschikte methodiek om dagelijkse problemen aan te pakken. Daarnaast is EFT voor volwassenen zeer goed in te zetten om jezelf in je kracht te zetten. Het resultaat is een gelukkiger mens, eenvoudiger je doelen halen en betere relaties zowel privé als zakelijk.

Tijdens de intake onderzoeken wij samen wat je wilt bereiken en wat je tegenhoudt of belemmert. In de sessies daarna werken wij aan deze thema’s. Met EFT voor volwassenen, NLP, de wet van aantrekking en andere methodieken pakken we alle elementen aan die nodig zijn om het uiteindelijk resultaat te realiseren. De ‘rugzak met oude rommel’ wordt geleegd en dat voel je direct!

EFT voor volwassenen in combinatie met NLP, de wet van aantrekking en andere methodieken zijn een van de krachtigste combinaties waarmee je bijna alle problemen kunt aanpakken.
Het werkt snel, veilig en effectief. Het uiteindelijke resultaat:

Zijn wie je bent… dat is geluk! Gelukkig jezelf zijn!


Welke klachten met EFT voor volwassenen?

EFT is inzetbaar en toepasbaar bij heel veel verschillende klachten… Te veel om in 1 lijst te zetten. Zoals de grondlegger van EFT Gary Craig zegt “try it on everything”!
Hieronder staan de klachten waarbij EFT het meest gebruikt wordt.

 • Stress (bij veel klachten is stress een grote boosdoener)
 • Loslaten van negatieve/belemmerende emoties en overtuigingen
 • Angsten
 • Trauma’s en fobieën
 • Lichamelijke klachten (stress hoofdpijn, frozen shoulder, onverklaarbare buikpijn)
 • Migraine
 • Paniekaanvallen
 • Een verleden van seksueel misbruik en of mishandeling
 • Neurologische klachten (dyslectie)
 • Faalangst, spreekangst
 • Rouwverwerking
 • Omgaan met een scheiding
 • Laag zelfbeeld, onzekerheid
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Slaapproblemen
 • Burn-out en PTSS

Zoals je ziet is EFT voor volwassenen voor heel veel klachten of problemen in te zetten. Staat jouw klacht of probleem er niet bij? Neem dan contact met mij op. Ik ben ervan overtuigd dat we samen aan heel veel klachten kunnen werken. Soms is een vermindering van de klacht al een geweldig resultaat. Uiteraard ga ik voor het oplossen en verdwijnen van de klacht!


Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Je leest het op mijn website onder ‘Ervaringen EFT‘.

“Ik raakte dat zware gevoel maar niet kwijt”

Na jarenlang diverse soorten therapieën gevolgd te hebben, regulier en alternatief, merkte ik dat ik veel inzicht had gekregen en… Lees verder … ““Ik raakte dat zware gevoel maar niet kwijt””

Margot 63

Spannende boekpresentatie

Anderhalve week geleden mocht ik een speech geven ter ere van de boekpresentatie van mijn vaders boek “Burgers en Broeders,… Lees verder … “Spannende boekpresentatie”

Inge 47

Baas over je blaas!

Ik ben zo blij Bianca dat ik jou ben tegen gekomen. Ik loop al drie jaar bij een uroloog, na… Lees verder … “Baas over je blaas!”

Francien 62

Ander perspectief

Bianca is heel warm en prettig om mee te werken. Als ze al begint met het voorzetje van EFT voel… Lees verder … “Ander perspectief”

Kirsten 32

Ik neem niet meer ongemerkt de behoeftes van anderen over!

Bij een kennismakingssessie kreeg ik een korte sessie van Bianca. De dag erop merkte ik het effect. Bij het openen… Lees verder … “Ik neem niet meer ongemerkt de behoeftes van anderen over!”

Ingrid 54

Bijzondere ervaring!

Op 10 januari heb ik bij Bianca de workshop lichamelijk klachten bijgewoond. Ik kende Bianca al, omdat ze mijn zoon… Lees verder … “Bijzondere ervaring!”

Jacinta

Bevrijding na EFT-Beleving

Januari 2019, ik was bij een open dag van het Zuiderlicht in Breda waar ik een korte EFT workshop bij… Lees verder … “Bevrijding na EFT-Beleving”

Madelijn 54 jaar

Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ… Echt vrij…100%!

EFT sessie bij Bianca de Vassy: Ik kwam voor het eerst de term EFT tegen toen ik als vrijwilliger op… Lees verder … “Ik kan nu met trots zeg IK BEN VRIJ… Echt vrij…100%!”

Maria 38

Zenuwontsteking

Ik heb de workshop EFT gevolgd en 2 behandelingen EFT gehad bij Bianca. Ik vind het een fijne manier en… Lees verder … “Zenuwontsteking”

Ilonka 45

Rijbewijs in 1 keer!

Bianca hielp mij rustig alle ‘fouten’ van de rijles los te laten en als leren te zien. Zonder haar hulp… Lees verder … “Rijbewijs in 1 keer!”

Sterre 32

Wonderlijke workshop EFT

Ik kwam de EFT workshop van Bianca tegen op Facebook. Ik ben op ’t moment heel erg op zoek naar… Lees verder … “Wonderlijke workshop EFT”

Diana 41

Sceptisch

Ik zo sceptisch als ik ben, was demonstratie model voor de workshop EFT van Bianca. Mijn klacht was de zeurende… Lees verder … “Sceptisch”

Jolande 49

Zelf-genezende methode

Mooie warme praktijk-workshop avond EFT om zelf  de nieuwe zelf-genezende methode rond het emotie management te mogen ervaren in en… Lees verder … “Zelf-genezende methode”

Patrick 44

Houdoe en bedankt

Houdoe en bedankt, we nemen hier afscheid.(de dag voor mijn 55e verjaardag) Vandaag, intens verdrietig, geïrriteerd, gefrustreerd…… m’n dag was… Lees verder … “Houdoe en bedankt”

Irma (nog 1 dag) 54 jaar

Ik heb vrede kunnen sluiten

❤❤❤❤ Ik ben zo dankbaar dat Bianca op mijn pad is gekomen. Toen mijn man halverwege dit jaar is overleden… Lees verder … “Ik heb vrede kunnen sluiten”

Annie 80 jaar

Ontspannen en zonder pijn ging ik weer weg!

Op woensdag 28 november kwam ik bij Bianca binnen voor een sessie! Ik wist nog niks van EFT. Na dat… Lees verder … “Ontspannen en zonder pijn ging ik weer weg!”

George 43 jaar

Examenvrees opgelost via 1 Skype sessie

Ik heb Bianca 3 weken geleden ontmoet op de verjaardag van haar nicht Mariëlle, die mijn vriendin is. Een dag… Lees verder … “Examenvrees opgelost via 1 Skype sessie”

Cindy 40

Down to earth en totaal niet zweverig 🙂

Mijn ervaring met EFT: Bianca en ik hebben elkaar leren kennen op het werk en zijn altijd als vriendinnen contact… Lees verder … “Down to earth en totaal niet zweverig :)”

Astrid 42

Uit een diep dal geklommen

Ik heb Bianca leren kennen toen ik net 21 jaar oud was tijdens het sporten. Heel toevallig kwamen we in… Lees verder … “Uit een diep dal geklommen”

Lieve 21

Val van trap

Recent een super EFT sessie bij Bianca gehad. Soms moeten dingen zo zijn. Ik had kort daarvoor een enorme val… Lees verder … “Val van trap”

Kristel 47

Pad naar mijn eigen ik!

Lieve, lieve, lieve, allerliefste Bianca, Ik heb een tekst gemaakt, voor jou.. voor jou…. omdat je het zo verdiend! Nog… Lees verder … “Pad naar mijn eigen ik!”

Elke 27

Voor EFT moet je bij Bianca de Vassy zijn.

Voor EFT moet je bij Bianca zijn. Allereerst voor de bijzondere locatie (vrouwengevangenis). En ook voor de 2 katten die… Lees verder … “Voor EFT moet je bij Bianca de Vassy zijn.”

Sylvia

EFT bij kinderen

Gisteravond Bianca’s super boeiende workshop ‘EFT bij kinderen’ gevolgd. Een avond vol informatie, toepassen, lachen en situaties bespreken, samen met… Lees verder … “EFT bij kinderen”

Janneke 33

Steun van mijn lichaam!

Ik sta op het punt mijn eigen bedrijf te beginnen. In m’n hoofd stond ik er al achter. Nu kan… Lees verder … “Steun van mijn lichaam!”

Julian (30)

Trainingsmaatje

Afgelopen maandag had ik na een lange tijd een afspraak met Bianca. We waren elkaars trainingsmaatjes vanuit de NLP opleiding.… Lees verder … “Trainingsmaatje”

Koen 43

Korte sessie maakt al verschil

Afgelopen woensdag een workshop EFT bij Bianca gedaan. Had geen idee wat het eigenlijk inhield maar wat een mooie ervaring… Lees verder … “Korte sessie maakt al verschil”

Cathelijne 43

Tool in handen

Dank je wel, Bianca, voor de fijne, waardevolle EFT workshop die ik vanochtend bij je heb gevolgd. Wat ik er… Lees verder … “Tool in handen”

Karin 44

De lichtjes in mijn ogen zijn terug!

Eigenlijk liep ik al jaren op mijn tenen. Ik volgde opleiding na opleiding, soms zelfs meerdere tegelijk. Ik kon geen… Lees verder … “De lichtjes in mijn ogen zijn terug!”

Iona 37

Stenen uit mijn rugzak

Begin dit jaar werd ik aangetrokken door de woorden en tekst van Bianca over EFT en vervolgens ben ik naar… Lees verder … “Stenen uit mijn rugzak”

Ilse 40
Jo 42

Heftige naaldenangst opgelost in 1 sessie

Zaterdag avond gaat Bianca met mij aan de slag. Mijn angst voor naalden al sinds mijn jeugd. Zittend op de… Lees verder … “Heftige naaldenangst opgelost in 1 sessie”

Joyce 48

Deskundigheid

Bianca is een empathische EFT coach. Zij vraagt goed door en met een grapje tussendoor stelt ze je op je… Lees verder … “Deskundigheid”

Marlene 63

89 jaar en EFT

Door EFT raakte ik mijn heftige paniek gevoel kwijt en werd ik rustig. Ik werd steeds positiever en zag weer lichtpuntjes! Regelmatig heb… Lees verder … “89 jaar en EFT”

Frans 87

Slaapproblemen

Mijn onrustige gevoel kreeg ik weer onder controle. Ik kon mijn boosheid ECHT loslaten! Mijn slaapproblemen zijn opgelost. Ik heb thuis zelf regelmatig… Lees verder … “Slaapproblemen”

Yvette 43

Makkelijker “NEE” zeggen!

Met Bianca heb ik onder meer gewerkt aan mijn thema ‘opkomen voor mezelf’. Door de EFT sessies kan ik nu… Lees verder … “Makkelijker “NEE” zeggen!”

Richard 53

Jakob en Bianca “Gouden Duo”

Na een jarenlange zoektocht tegen chronische pijn in rug, nek en schouder en werkelijk ALLES te hebben geprobeerd, ben ik… Lees verder … “Jakob en Bianca “Gouden Duo””

Sollicitatieangst, traumatische relatie en allergie

Ik ben al langer met Bianca bezig om allerlei blokkades op te heffen… met succes! Ik ben over mijn sollicitatieangst… Lees verder … “Sollicitatieangst, traumatische relatie en allergie”

Johanneke 49

Met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijken!

Toen ik in het kader van mijn opleiding op zoek was naar een therapeut voor een aantal uur leertherapie kwam… Lees verder … “Met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijken!”

Linda 54

Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd!

Lieve Bianca, Deze tekst is voor jou. Zo krachtig willen zijn, zo krachtig. Op eigen benen willen staan en de… Lees verder … “Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd!”

Lola 43

Mijn diepvries blijft LEEG!!!

Heee Bianca, Ik had jou beloofd een stukje te schrijven over mijn EFT belevenissen, nou dat heb je zeker verdiend… Lees verder … “Mijn diepvries blijft LEEG!!!”

Jan 60 jaar

Nu ik verschil ervaren heb met EFT voel ik me herboren!

Op 8 oktober mocht ik de gewonnen EFT sessie beleven. Ik wist in grote lijnen wat het was. Ik ging… Lees verder … “Nu ik verschil ervaren heb met EFT voel ik me herboren!”

Maria 38

Grenzen verleggen en muren verkleinen

Een combinatie van meditatie, yoga en EFT van Bianca heeft ervoor gezorgd dat ik meer rust heb gevonden in mijn… Lees verder … “Grenzen verleggen en muren verkleinen”

Milou 23

Verfrissend

Bianca is oprecht betrokken en geïnteresseerd. Haar aanpak, hoe ze vorm geeft aan de EFT, is verfrissend en alleen daarom… Lees verder … “Verfrissend”

Naomi 26

Ik kan weer breien!

Dankzij jou….. Ik liep vandaag langs de Zeeman. Zag daar bollen wol…. hele leuke! Ik naar binnen en ik heb… Lees verder … “Ik kan weer breien!”

Jolande 50 jaar

Bijzonder mooie ervaring

Gisteren een mooie EFT sessie gehad, deze had ik gewonnen. En oh wat is het bijzonder dit te ervaren, Zit… Lees verder … “Bijzonder mooie ervaring”

Connie 44

Hoofd koel door EFT

Hey Bianca, Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat ik je voor het laatst gezien heb. Er is intussen… Lees verder … “Hoofd koel door EFT”

Linda 25

Man man…wat is er een rust in mijn leven gekomen!

Lieve Bianca, Wat een lof wordt er over jou geschreven en terecht je verdient het. In het begin toen ik… Lees verder … “Man man…wat is er een rust in mijn leven gekomen!”

Germa 63

Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar!

Ik heb onlangs een EFT consult gehad van Bianca. Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar! Ze doet… Lees verder … “Het resultaat was tijdens het consult al meteen merkbaar!”

Karin 45

Effectief bewezen

Afgelopen weekend meer mogen leren over en oefenen met EFT (Emotional Freedom Techniques). Wat een fantastische techniek is dit, die… Lees verder … “Effectief bewezen”

Madelon 26

Ze weet EFT te verrijken

Ik heb Bianca de Vassy nagenoeg vanaf het begin van haar opleiding als EFT coach en vanaf de oprichting van… Lees verder … “Ze weet EFT te verrijken”

Frans

EFT heeft voor mij het verschil gemaakt

De eerste keer dat ik van EFT hoorde, wist ik niet wat ik mij daarbij moest voorstellen. Ik heb een… Lees verder … “EFT heeft voor mij het verschil gemaakt”

Juanita 49

EFT coach Breda werkt met de volgende doelgroepen:

Reacties zijn gesloten.