Over Bianca

Wie ben ik?
Ik ben Bianca de Vassy en ik wil graag samen met jou kijken naar jouw passie, jouw dromen en ervoor zorgen dat je weer gelukkig jezelf kan en mag zijn. Want zijn wie je bent…dat is pas geluk!

Ik ben moeder van 2 heerlijke pubers en woon in Breda.
Met heel veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als locatiemanager van verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Ik merkte dat ik meer wilde bereiken op het gebied van coaching maar dat ik hiervoor niet genoeg tools in handen had om echt het verschil te kunnen maken voor meer resultaat.

Om meer tools en methodes in handen te krijgen op het gebied van coaching en begeleiding van zowel volwassenen als kinderen heb ik de opleiding NLP practitioner en integral life-coach bij Personal Management gevolgd. Tijdens de opleiding vielen de puzzelstukjes op de juiste plaats. De puzzel werd helemaal compleet toen ik tijdens deze NLP opleiding in aanraking kwam met EFT (Emotional Freedon Techniques). Ik ging het in de praktijk steeds meer toepassen en de resultaten waren zo geweldig dat ik meer wilde weten over de achtergrond en de precieze werking van EFT.

Ik ben de volledige EFT opleiding bij Novet gaan volgen. Door de theorie, verdieping en de praktijk werden al mijn vragen beantwoord en iedere keer weer sta ik versteld van de mooie resultaten. Ik ben inmiddels vol trots gecertificeerd EFT-behandelaar. Na de volledige EFT opleiding heb ik de NLP Master opleiding bij Personal Management gevolgd om nog meer de diepte in te gaan. Ook deze heb ik afgerond. Meer kennis, ervaring  en interventies op het gebied van NLP, Voice dialoque en hypnose wat ik ook vaak toepas in de praktijk. Iedereen is uniek en de ene interventie pas beter bij een cliënt dan de andere. Maatwerk is in mijn ogen de sleutel tot succes.

NLP en EFT maar ook de wet van aantrekking hebben mij zelf maar ook mijn kinderen heel veel gebracht. De kinderen vragen regelmatig of ik “even met ze wil EFT-en” en ook passen ze NLP en EFT het bij zichzelf toe op momenten dat ze veel stress of spanning ervaren. De werking is heel snel en effectief, maar ook blijvend! Ik zie iedere week prachtige resultaten bij mensen die ik begeleid. Mijn jongste cliënt in 3 en de oudste 90!
Mijn hart maakt heel vaak sprongetjes!

In het begin kan het er misschien een beetje gek uit zien…. Kloppen op bepaalde punten op je hoofd en romp. Dit zijn de knooppunten van de meridianen. Maar het went heel snel, zeker wanneer je voelt wat het effect is van EFT. Ik ben dankbaar dat ik mag doen wat ik doe en ik wil jou graag verder helpen richting vrijheid en geluk!

Ik geef individuele sessies en EFT en NLP trainingen in mijn praktijk. Ik werk veel samen chiropractor Jakob van Vlijmen. Veel lichamelijke klachten hebben een mentale/emotionele oorzaak, samen zetten we mooie stappen en hebben goede resultaten.
Ik ben zorgaanbieder bij de gemeente Breda en werk samen met Impegno waardoor veel sessies vergoed worden.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in de vrouwenvleugel van de Koepel van Breda. Een geweldige locatie! Je realiseert je des te meer dat je vrij bent als je weer naar buiten gaat. Veel mensen zitten emotioneel gevangen in zichzelf…. nu is het tijd om ook daar de vrijheid aan te geven!

Ik geef om de week op woensdagavond  verschillende workshops en andere interessante EFT activiteiten in het Zuiderlicht in Breda. klik hier voor meer informatie en data.

I love what i do and do what i love!


www.zuiderlichtbreda.nl
www.personalmanagement.nl
www.novet.nl
www.stichtingEFT.nl
www.nibig.nl

                          

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.