Wie ben ik…

 

 

Wie ben ik?
Ik ben Bianca de Vassy en ik wil graag samen met jou kijken naar jouw passie, jouw dromen en ervoor zorgen dat je weer gelukkig jezelf kan en mag zijn. Want zijn wie je bent…dat is pas geluk!

Ik ben moeder van 2 heerlijke pubers en woon in Breda.
Met heel veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als locatiemanager van een buitenschoolse opvang en verschillende kinderdagverblijven. Mijn hart ligt bij het begeleiden en coachen van kinderen en ouders. Ik merkte dat ik hiervoor niet genoeg tools in handen had om echt het verschil te kunnen maken voor meer resultaat.

Om meer tools en methodes in handen te krijgen op het gebied van coaching en begeleiding van zowel volwassenen als kinderen ben ik met de opleiding NLP en integral life-coach gestart. Tijdens de opleiding vielen de puzzelstukjes op de juiste plaats. De puzzel werd helemaal compleet toen ik tijdens de NLP opleiding in aanraking kwam met EFT. Ik ging het in de praktijk steeds meer toepassen en de resultaten waren zo geweldig dat ik meer wilde weten over de achtergrond en de precieze werking van EFT.

Ik ben de volledige EFT opleiding gaan volgen. Door de theorie, verdieping en de praktijk werden al mijn vragen beantwoord en iedere keer weer sta ik versteld van de mooie resultaten.

Het heeft mij zelf  maar ook mijn kinderen heel veel gebracht. De kinderen vragen regelmatig of ik “even met ze wil EFT-en” en ook passen ze het bij zichzelf toe op momenten dat ze veel stress of spanning ervaren. De werking is heel snel en effectief, maar ook blijvend!
Ik zie iedere week prachtige processen bij mensen die ik begeleid. Mijn hart maakt heel vaak een sprongetje!

In het begin kan het er misschien een beetje gek uit zien…. Kloppen op bepaalde punten op je hoofd en romp. Dit zijn de knooppunten van de meridianen. Maar het went heel snel, zeker wanneer je voelt wat het effect is van EFT. Ik ben dankbaar dat ik mag doen wat ik doe en ik wil jou graag verder helpen richting vrijheid en geluk!

Ik geef individuele sessies in mijn eigen praktijk. Mijn praktijkruimte is gevestigd in de vrouwenvleugel van de Koepel van Breda. Een geweldige locatie! Je realiseert je des te meer dat je vrij bent. Heel veel mensen zitten emotioneel gevangen in zichzelf…. nu is het tijd om ook daar de vrijheid aan te geven!

Op de donderdagavonden geef ik verschillende workshops en andere interessante EFT activiteiten in Zuiderlicht in Breda. klik hier voor meer informatie en data.

I love what i do and do what i love!

 


www.zuiderlichtbreda.nl
www.personalmanagement.nl
www.novet.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.