Over Bianca

Mijn ontslag was een groot cadeau!

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als locatiemanager van kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Ik wilde meer bereiken, coachen, maar had nog niet genoeg tools in handen om echt het verschil te kunnen maken. Dat mijn contract niet werd verlengd was een kans. Het gaf mij de ruimte om me te laten scholen tot coach.

De opleiding NLP (neuro linguistisch programmeren) was de manier om de tools in handen te krijgen. Tijdens deze opleiding vielen de puzzelstukjes op de juiste plaats. Deze werd helemaal compleet toen ik tijdens de opleiding in aanraking kwam met EFT (Emotional Freedom Techniques). Hier werd ik zo enthousiast van, dat de volledige EFT-opleiding de meest logische stap was.  

Bianca de Vassy

Mijn hart maakt sprongetjes

Inmiddels werk ik al jaren als gecertificeerd coach in mijn praktijk. Deze is in de voormalige vrouwengevangenis van De Koepel in Breda. Ik laat je altijd weer vrij 🙂

Door mijn 1-op-1 begeleiding bereik je snel resultaat. Het is effectief en ook blijvend! Iedere week zie ik de mooie stappen van mijn cliënten. Mijn hart maakt heel vaak sprongetjes! Ik ben dankbaar dat ik mag doen wat ik doe.

Bianca de Vassy; Coach met goed gevulde toolbox

Graag help ik jou verder naar jouw vrijheid en geluk. Mijn toolbox heb ik goed gevuld. Dit maakt dat ik je echt op maat kan helpen. Jij bent uniek en de ene methode past beter bij jou dan de andere. Als jij een ‘rondje’ bent, zal ik je niet door een vierkantje duwen en andersom. Maatwerk is in mijn ogen de sleutel tot succes.

Laten we er samen voor zorgen, dat je weer gelukkig jezelf kan zijn.
Zijn wie je bent…dat is pas geluk! Gelukkig jezelf zijn!

Gelukkige groet,

Bianca de Vassy


Toolbox

 • EFT
 • NLP Practitioner
 • NLP Master
 • Wet van aantrekking
 • Voice dialogue
 • Human Design
 • Biotensor
 • Trance/Hypnose
 • Systemisch werk
Praktijkruimte EFT coach Breda
Rebbel en Ruby

Weetjes

 • Ik heb 2 heerlijke pubers Timo en Lenthe
 • Ik ben al sinds 1996 samen met Martijn
 • Ik ben fanatiek zwemster
 • Ik ben dol op sushi
 • Ik slaap graag uit
 • Voor truffel mag je me wakker maken
 • Ik heb 2 katjes Rebbel en Ruby. Ze gaan
  vaak mee naar de praktijk!

Reacties zijn gesloten.