Last van schouders

Mijn naam is Jelle en ik ben 18 jaar oud. Ik ben via mijn moeder bij Bianca terecht gekomen en we zijn nu al een aantal keer bij elkaar gekomen.

Bianca is een super lieve vrouw met een ontzettend groot hart. Ik voel me altijd erg op mijn gemak bij haar en heb ondanks alle serieuze en heftige onderwerpen die wij hebben besproken ook altijd met haar kunnen lachen.

Bianca werkt op een erg fijne manier. Ze legt alles wat ze doet goed uit en hoe alles werkt zodat je jezelf er daarna zo effectief mogelijk mee bezig kan houden. Ze begeleid mij altijd goed tijdens het proces en stelt mij ook altijd erg op mijn gemak.

Mijn sessies met Bianca hebben mij geholpen om rust te creëren in mijn eigen hoofd omdat die bij mij erg vol zat met dingen uit het verleden en dingen uit het nu. Bianca heeft mij geholpen om situaties anders te gaan bekijken en om dingen te plaatsen voor mezelf.

Door dit plaatsen haal je de emotionele belading eraf en zo heb ik voor mezelf dus meer rust gekregen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel kwam te zitten en meer van mijn leven kan genieten. Na elke keer dat ze bij mij is geweest ben ik altijd erg moe maar dan is er wel weer een last van mijn schouders en kan ik weer een stuk lekkerder door het leven en dat merken zowel ik zelf als mijn omgeving.

Reacties zijn gesloten.