Priori-tijd en doelen stellen…

Zoveel doelen gesteld… maar wat is er van uitgekomen? Soms bereik je een doel terwijl je daar eigenlijk niet eens bewust mee bezig was. Soms bereik je een doel omdat je daar heel bewust de priori-tijd voor hebt genomen. Soms bereik je een doel helemaal niet omdat de priori-tijd ergens anders ligt… Vorig jaar augustus heb ik met heel veel liefde voor mijn moeder gezorgd. Al mijn priori-tijd lag bij haar. Ik ben dankbaar voor deze kostbare en bijzondere tijd. De laatste weken van haar leven was ik aan haar zijde. Ik mis haar enorm!

De periode daarna wilde ik weer verder met mijn oudere doelen… 1 doel daarvan was/is meer ervaringen delen, blogs schrijven, inspireren, zichtbaar zijn. Een kijkje in mijn praktijk. Er is zoveel te delen… maar hier is eigenlijk niks van terecht gekomen. Mijn aandacht en priori-tijd lag bij andere “lopende” dingen in mijn praktijk, wat ook helemaal goed is. Keuzes maken… bewust, maar zeker ook onbewust… om achteraf er weer aan herinnerd te worden. En het is oké! zonder oordeel naar mijzelf… lessen geleerd, inzichten gehad. 1 januari 2021… een nieuw jaar… fris… nieuwe en oude doelen. Ik ga blogs schrijven, meer delen op social media… morgen start ik!

2 januari gaat de telefoon, mijn oma (de moeder van mijn moeder) is overleden. Ze is 91 geworden. Focus en priori-tijd springt bewust en onbewust. Ik laat de doelen weer los… het komt wel weer. Het is een bewuste keuze en het is goed… het komt goed. 12 januari was haar begrafenis het was een heel mooi afscheid. Mijn moeder en mijn oma zijn weer samen.

Mijn doel blijft wat het is: werken aan en focus op mijn doelen terwijl het leven door gaat. Ik hou verbinding met de doelen maar ik stel mijn priori-tijd, in mijn tempo en in mijn tijd. Het komt goed!

Reacties zijn gesloten.