Lieve Liza

Lieve Liza,

Jouw moeder belde mij om te vragen wat ik voor jou kan betekenen. Je slaapt slecht, bent vaak bang, je wordt gepest en hebt sombere gedachten. Je bent 15 jaar en hebt al heel wat therapieën gedaan. Eigenlijk heb je nergens zin in…. en NEE… je wilt niet meer praten!

Ik heb jouw moeder uitgelegd dat angsten, stress en spanningen tijdens de sessies ontladen worden en dat jouw lichaam door de EFT ontspant. Van iedere AUW die je mee gemaakt hebt kan in veiligheid een OH gemaakt worden. Wat gebeurd is, is gebeurd… maar de emotionele lading gaat eraf. En nee hoor… je hoeft niet te praten. EFT is vooral Doen! Je hoeft mij alleen maar na te zeggen terwijl ik zachtjes op een aantal punten klop op je hoofd en romp.
Er wordt een sessie ingepland.

Ik vroeg aan jouw moeder of je van dieren houdt… ik heb namelijk sinds kort een baby sphynx kitten in de praktijk. Rebbel heet hij. “Ja! Zeker… houdt ze van dieren” zei jouw moeder. Ik stuurde jouw moeder een filmpje van Rebbel die lekker aan het spelen was in de praktijk. Al snel kreeg ik een reactie terug “ze is helemaal verliefd op Rebbel en ze kan niet wachten om Rebbel te ontmoeten”!

Je komt samen met jouw moeder binnen. Jouw ogen kijken naar de grond en je loopt langzaam. Dan ga je op zoek naar Rebbel en ziet dat hij in zijn mandje op de sofa ligt. Je lacht voorzichtig en gaat hem aaien. Wow! Wat voelt hij zacht! Hij is net een perzikje! (Rebbel heeft geen haren en voelt daardoor heel fijn en bijzonder). Voor een allergische reactie hoef je niet bang te zijn… hij is allergie vrij omdat hij geen haren heeft.

De sessie begint… Rebbel ligt inmiddels lekker op jouw schoot. Het ijs is gebroken…en jij… jij aait hem de hele tijd… bewust en onbewust friemel je aan zijn rimpeltjes. Hij geeft je een veilig gevoel. Af en toe kijken jullie elkaar aan.
Rebbel was de hele sessie wakker en bleef toch bij jou op schoot liggen!

Het was een mooie sessie. We hebben een paar zware stenen uit jouw rugzak gegooid.
Je ging ontspannen en met een lach op je gezicht de deur uit!
Tot de volgende keer lieve Liza.

Liefs Bianca
🐾 van Rebbel

Reacties zijn gesloten.