Met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijken!

Toen ik in het kader van mijn opleiding op zoek was naar een therapeut voor een aantal uur leertherapie kwam ik uit bij Bianca. Dat heeft zo moeten zijn. Niet alleen heeft zij mij enorm geholpen met de leertherapie maar ook heb ik bij Bianca met behulp van EFT en NLP nog wat losse eindjes kunnen oplossen waardoor ik beter in mijn vel en steviger in het leven kwam te staan.  Bianca is een geweldige coach met heel veel kennis en deskundigheid. Zij helpt je vanuit het hart en dat merk je. Ook in het ‘hoe gaan we nu verder’ heeft ze mij met raad en daad bijgestaan en ervoor gezorgd dat ik met meer vertrouwen en minder angst naar de toekomst kijk.  Sommige dingen die ik van Bianca heb geleerd gebruik ik dagelijks. Als ik in de toekomst nog eens vastloop dan is Bianca de persoon die ik ga bellen!

Linda 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.