Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd!

Lieve Bianca,

Deze tekst is voor jou.

Zo krachtig willen zijn, zo krachtig. Op eigen benen willen staan en de weg willen bewandelen welke JEZELF voor ogen hebt zonder te struikelen in pijn. Maar sterk blijven, zo sterk en een masker op je gezicht houden. Het moment kwam dat het niet meer ging en het masker van je af gooit ver in de zee. Moest accepteren dat je het niet alleen aan kan, je boek open gooien maar als allereerst een sterke vertrouwensband moet opbouwen.

Je het even niet meer weet.. moet je naar rechts of links.. stilstaan is niet de oplossing want dan gebeurt er niets en het gaat weer verder.

7 maanden.. staat er een prachtmens naast mij, in mijn proces. Bianca! Stap voor stap. Geen 5 stappen tegelijk. Stap voor stap. Ondanks een zware sessie gisteren voelde ik mij even bevrijdt, ik mocht even vrij vliegen. Rondom mij heen vlogen allemaal mooie vlinders die ik visualiseerde met allerlei prachtkleurtjes. Rood, paars, geel, mintgroen… allemachtigprachtig!!
Lieve lieve Bianc ondanks dat het zwaar is.. mag jij vooral trots zijn op JEZELF dat ik al 7 maanden de stap over de drempel zet bij jou.

Loodzware EMDR sessies in het verleden, zijn voorgoed verleden tijd want hoeveel schade daarmee overhoop kan gehaald worden is enorm verdrietig.

Zoveel hulpverleners zouden een voorbeeld kunnen nemen aan Bianca!

Dikkeknuffel! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.