Workshops / Activiteiten

Om de week op woensdagavond zijn er interessante EFT activiteiten en workshops!


Individuele sessies: Per traject verschillend in prijs

Adres:

Het Zuiderlicht
Kloosterlaan 138A
4811 EE Breda

Op de overige dagen ben ik aanwezig in mijn eigen praktijk:
Bianca de Vassy EFT Coach
Kloosterlaan 172
4812 EE Breda

Aanmelden

  Aanmelden kan WhatsApp of via het formulier hieronder. Maximaal 10 personen in een workshop

  Ik schrijf mij in voor de onderstaande workshop: * (met * zijn verplichte velden)

  Workshop (kopiëer de naam van de tabel hiernaast)*

  De heerMevrouw

  Voornaam *

  Achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Voor vragen en/of opmerkingen

  Wanneer je na het lezen van onze algemene voorwaarden het keuzevakje voor akkoord hebt aangevinkt, dan kun je het inschrijfformulier verzenden. Je hebt je dan ingeschreven voor de workshop en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van jouw inschrijving met factuur. Je kunt je inschrijving binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Daarna is je inschrijving definitief.

  Uitleg workshops en activiteiten:

  Workshop rust in je HUIS en rust in je HOOFD!

  Rust in je HUIS en rust in je HOOFD!

  Iedereen kan vastlopen in zijn of haar leven. Er is sprake van blokkades die je belemmeren om de juiste keuzes te maken en dit veroorzaakt stress en de nodige bijbehorende lichamelijke klachten. Je kunt niet meer genieten en dat is wel wat je wil en wat je verdient!

  Structuur en overzicht in je leven vormen de basis om ruimte, overzicht en rust te ervaren. Dit geldt voor zowel je privéleven als je werk. Veel mensen worstelen op dagelijkse basis met (de gevolgen van) chaos in huis en hoofd.

  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er een direct verband bestaat tussen een rommelige, niet overzichtelijke leef of werkomgeving en het stresshormoon cortisol. Rommel geeft stress!

  Ben je het overzicht kwijtgeraakt in je huis? Is er geen structuur? Zie je er tegenop om te starten met het opruimen en/of organiseren van je huis? Weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

  Een professional organizer en EFT coach kunnen jou hierbij helpen!

  In deze workshop gaan we je in ieder geval het volgende vertellen:

  - Wat is een professional organizer?
  - Waar kan een professional organizer jou bij helpen?
  - Voor wie kan een professional organizer interessant zijn?
  - Hoe werkt een professional organizer?
  - Wat is EFT?
  - Hoe werkt een EFT Coach?
  - Hoe kan je met EFT blokkades opheffen?
  - Wat kun je bereiken?

  “ You don’t need to see the whole staircase, just take the first step “

  Info/opgave : Wil je meer informatie of een plaats reserveren stuur een van ons dan een email of WhatsApp berichtje.
  Let op: Er is plaats voor maximaal 12 personen.
  Aanmelden is verplicht.

  Let op: VOL=VOL

  Gelukkige groet,
  Bianca en Saskia

  www.eftcoachbreda.nl
  www.organizingopmaat.nl

  bianca@eftcoachbreda.nl
  06-44531633

  info@organizingopmaat.nl
  06-46222278

  Interactieve workshop intuïtief schrijven in combinatie met EFT!

  Interactieve workshop intuïtief schrijven in combinatie met EFT!

  Ontdek de kracht van schrijven in combinatie met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  Schrijven heeft vele positieve effecten op je. Zo kun je je hoofd leeg schrijven, waardoor je meer rust ervaart. Het kan ook een uiting zijn van je creativiteit. Het helpt je bewuster te worden van wat er in jezelf speelt. Het helpt je contact te maken met je intuïtie, met je gevoelens en gedachten. Met EFT kunnen we belemmerende overtuigingen neutraliseren.

  Tijdens de workshop gaan we actief aan de slag met schrijven en leer je hoe EFT je hierbij kan helpen. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met EFT of met schrijven en hoef je geen taalwonder te zijn. Door middel van schrijfoefeningen ervaar jij de kracht van schrijven en leer je hoe je schrijft vanuit intuïtie.
  Je maakt contact met je binnenwereld. Dit zal je meer helderheid en/ of nieuwe mogelijkheden geven die je kunt onderzoeken. Waardevolle inzichten waar jij mee verder kunt.

  Het maakt dan niet zoveel uit of het grammaticaal allemaal klopt.  Het gaat om de energie die eraan meegegeven wordt. Je ervaart in deze workshop wat de kracht van schrijven is en hoe helend en creërend schrijven is. Verder voel je de kracht van EFT. Je ondervindt hoe krachtig deze combinatie is.

  Leer door middel van schrijven  en EFT contact te maken met jezelf en een ondersteunende mindset te vormen om van daaruit het leven te leven wat je graag wilt.

  In deze workshop gaan we je in ieder geval het volgende vertellen:

  - Wat is intuïtief schrijven?
  - Waar kan een intuïtief schrijven jou bij helpen?
  - Hoe kan je contact maken met je intuïtie
  - Wat is EFT?
  - Hoe kan je met EFT blokkades opheffen?
  - Wat kun je bereiken met deze krachtige combinatie?

  Natuurlijk gaan we deze avond schijven en EFT toepassen.

  Info/opgave : Wil je meer informatie of een plaats reserveren stuur een van ons dan een email of WhatsApp berichtje.
  Kosten: 15 euro per persoon

  Let op: Er is plaats voor maximaal 12 personen.
  Aanmelden is verplicht.

  Let op: VOL=VOL

  Gelukkige groet,
  Bianca de Vassy en Bianca Wijngaards

  www.eftcoachbreda.nl
  bianca@eftcoachbreda.nl
  06-44531633

   

  Introductie Workshop EFT

  Zit je niet lekker in je vel? Heb je veel meegemaakt? Heb je last van stress, burn-out, vermoeidheid of faalangst? Dan ben je bij mij op de juiste plaats!
  EFT is een unieke methode waarmee je op een veilige en blijvende manier vervelende herinneringen, heftige situaties en belemmerende overtuigingen kan neutraliseren. EFT heeft raakvlakken met de acupunctuur (maar dan zonder naalden) en met de EMDR (wat vooral ingezet wordt bij trauma's).
  EFT kan je ook heel goed als zelfhulpmiddel toepassen.
  Ook jij hebt deze (kl)oplossing in je vingers!

  Aan het einde van deze introductieworkshop EFT weet je:

  • Wat EFT is
  • Voor wie EFT geschikt is
  • Hoe en waarom EFT werkt
  • Waarvoor je EFT kan gebruiken
  • Hoe EFT voelt!

  Deze introductie workshop is Gratis!
  locatie Zuiderlicht Breda
  Data zie hierboven

  Workshop "Lichamelijke klachten aanpakken/oplossen met EFT"

  WAT IS EFT?  EFT … ofwel… Emotional Freedom Techniques. EFT is een behandelingstechniek waarin cognitieve therapie gecombineerd wordt met acupressuur. EFT is een unieke, veilige en effectieve methode. Het resultaat is over het algemeen blijvend.

  Het toepassen van EFT heeft direct een positief effect op de energie in  je lichaam en heft de aanwezige blokkades en negatieve emoties op.  De emotionele lading, spanning- en stressreactie van beladen herinneringen,  emoties, ervaringen en klachten worden losgemaakt en uit het lichaam  verwijderd. Beperkende emoties en sensaties als angst, pijn, boosheid en  verdriet worden verwerkt en zijn niet meer voelbaar. Het loskoppelen van  emotionele- en fysieke stress voelt ontspannen en werkt genezend!

  Je kan en mag het loslaten. Je gooit voorgoed stenen uit je rugzak waardoor de zware last letterlijk en figuurlijk van je schouders af valt! EFT is een unieke, veilige en effectieve methode. Het resultaat is over het algemeen blijvend. Veel lichamelijke klachten komen voort uit stress en kunnen aanzienlijk verminderd worden en zelfs verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan: migraine, rug-/schouder-/nekpijn, fybromyalgie, hoge bloeddruk, slaapproblemen, darmproblemen, constante knoop in je maag, zenuwen in je lijf, spanning en nog veel meer...

  Deze workshop is speciaal gericht op lichamelijke klachten. Je krijgt uitleg over hoe EFT werkt en handvatten om zelf EFT toe te passen. Deze workshop is interactief… en absoluut veilig! Er worden demonstraties gegeven en je gaat zelf voelen en ervaren wat EFT voor jou kan betekenen. Mijn hart maakt altijd sprongetjes wanneer ik zie hoeveel klachten er verminderen/opgelost worden tijdens deze workshop. Je hoeft er niet in te geloven, wees sceptisch…. geef het een kans en ervaar het zelf!

  Workshop EFT "Gelukkig jezelf zijn"/"Wat kun je ermee"

  Gelukkig jezelf zijn gun ik iedereen! Stress, onverwerkte emoties, angsten, pijn en trauma's kunnen jou ver van dit gevoel afhouden en je denkt daardoor misschien dat het voor jou niet mogelijk is. Maar ik, Bianca de Vassy, heb met EFT (Emotional Freedom Techniques) en NLP al veel volwassenen en kinderen geholpen dit te bereiken.

  Tijdens deze workshop "Gelukkig jezelf zijn" maak je kennis met deze unieke methode. Je ervaart wat EFT voor jou kan betekenen, hoe je het zelf kunt toepassen en hoe je doormiddel van EFT je doelen kunt bereiken. Je ontdekt hoe je op een eenvoudige en effectieve manier stress kunt reduceren en hoe je onzekerheid, vermoeidheid, angst en negatieve overtuigingen kunt neutraliseren. Hierdoor ervaar je rust en ontspanning en gooi je voor eens en altijd de stenen uit je rugzak waardoor de zware last letterlijk en figuurlijk van je schouders af valt.

  €20 euro p.p.
  locatie Zuiderlicht Breda
  Data zie hierboven

  EFT-Beleving

  Emotional Freedom Techniques (afgekort EFT) is een hele mooie techniek om vrij te worden van negatieve en/of beperkende emoties. EFT is vrijwel de enige techniek die deze emoties daadwerkelijk oplost of neutraliseert. Als deze negatieve emoties zijn opgelost voel je je vooral vrijer en completer.

  EFT heeft veel raakvlakken met de acupunctuur (maar dan zonder naalden) en met EMDR (wat vooral ingezet wordt bij trauma's).

  Tijdens de EFT-Beleving ervaar je in een individuele sessie van een half uur wat EFT is en wat het voor jou kan betekenen op emotioneel, maar ook op lichamelijk gebied. Je krijgt inzicht in: waarom je je voelt zoals je je voelt en waarom je reageert zoals je reageert. Tijdens deze sessie krijg je handvatten om de vicieuze cirkel te doorbreken en te kiezen voor wie je wil en mag zijn...Jezelf!

  De EFT-Beleving kan ingepland worden op de belevings-avond in Zuiderlicht, maar ook overdag in mijn praktijk in de Koepel in Breda.

  20171103_081533

  Op afspraak: bianca@eftcoachbreda.nl

  €30 euro p.p.
  locatie: Zuiderlicht Breda of
  Locatie: Voormalige vrouwengevangenis (Koepel in Breda)

  06-44531633

  www.zuiderlichtbreda.nl

  EFT-Beleving Speciaal gericht op Lichamelijke klachten!!

  Kom jij ook EFT beleven? 1 op 1 sessie van een half uur!

  WAT IS EFT? EFT … ofwel… Emotional Freedom Techniques.
  EFT is een behandelingstechniek waarin cognitieve therapie gecombineerd wordt met acupressuur. EFT is een unieke, veilige en effectieve methode.

  Je kan en mag het loslaten. Je gooit voorgoed stenen uit je rugzak waardoor de zware last letterlijk en figuurlijk van je schouders af valt! EFT is een unieke, veilige en effectieve methode. Het resultaat is over het algemeen blijvend. Veel lichamelijke klachten komen voort uit stress en kunnen aanzienlijk verminderd worden en zelfs verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan: migraine, rug-/schouder-/nekpijn, fybromyalgie, hoge bloeddruk, slaapproblemen, darmproblemen, constante knoop in je maag, zenuwen in je lijf, spanning en nog veel meer...

  Tijdens de EFT-Beleving ervaar je in een individuele sessie van een half uur wat EFT is en wat het voor jou kan betekenen op lichamelijk gebied. Je krijgt inzicht in: waarom je je voelt zoals je je voelt. Mijn hart maakt iedere keer weer sprongetjes wanneer ik zie hoeveel klachten er verminderen/opgelost worden tijdens sessies en workshops! Je hoeft er niet in te geloven, wees sceptisch…. geef het een kans en ervaar het zelf!!

  De EFT-Beleving kan ingepland worden op de belevings-avond in Zuiderlicht, maar ook overdag in mijn praktijk in de Koepel in Breda.

  20171103_081533

  Op afspraak: bianca@eftcoachbreda.nl

  €30 euro p.p.
  locatie: Zuiderlicht Breda of
  Locatie: Voormalige vrouwengevangenis (Koepel in Breda)

  06-44531633

  www.zuiderlichtbreda.nl

  Gelukkig jezelf zijn… Ben jij er klaar voor?
  Dan gaan we samen aan de slag!

  Workshop: EFT voor Ouders!

  Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor Ouders!
  Kinderen maken veel mee. Soms zijn er dingen gebeurd die in onze “volwassen” ogen kleine voorvallen zijn. Toch kunnen deze gebeurtenissen een enorme invloed hebben op hoe een kind zich in het NU voelt. Ook in het latere leven kan dit voor problemen zorgen.
  EFT is een unieke methode die kinderen ook zelf kunnen toepassen. Met EFT in combinatie met NLP heb ik al veel kinderen met succes gecoacht.
  Je kan op een veilige en blijvende manier kinderen helpen om ze weer in hun kracht te zetten. EFT is veilig en kan bij alle kinderen worden toegepast, van baby tot puber!

  Enkele voorbeelden van problemen die met EFT op te lossen/verminderen zijn:
  • Gedragsproblemen         • Pesten
  • Slaapproblemen              • Verlegenheid
  • Boosheid                         • Angsten
  • Faalangst                         • Dyslexie
  • Omgaan met scheiding  • Nachtmerries
  • Omgaan met overlijden • Lichamelijke klachten

  Tijdens de workshop “EFT voor Ouders” leer je wat EFT is en hoe je EFT kunt toepassen bij jezelf en bij kinderen. Creëer meer rust in huis… en in je hoofd! Heb jij als ouder ook veel ballen in de lucht te houden…. Dan is deze workshop absoluut een aanrader!
  Iedereen heeft deze mooie (kl)oplossing in zijn vingers!

  Plaats: Het Zuiderlicht Kloosterlaan 138-A Breda
  Kosten: 30 euro per persoon (incl. hand-out)
  Tijd: 19.00-21.00 uur

  Info/opgave: Wil je meer informatie of een plaats reserveren stuur mij dan een email of WhatsApp berichtje. Let op: Er is plaats voor maximaal 8 personen.

  Kan je deze dag niet, maar heb je wel interesse? Neem dan even contact met mij op,
  dan kijken we naar de mogelijkheden.Ik geef ook workshops op locatie bij minimaal 4 personen.

   

  Dagtraining EFT bij kinderen (voor leerkrachten, kindercoaches en pedagogisch medewerk(st)ers )

  Uitleg training:
  Deze dagtraining is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten en kindercoaches!
  Kinderen maken veel mee. Soms zijn er dingen gebeurd die in onze “volwassen” ogen kleine voorvallen zijn. Toch kunnen deze gebeurtenissen een enorme invloed hebben op hoe een kind zich in het NU voelt. Ook in het latere leven kan dit voor problemen zorgen.
  EFT is een unieke methode (een acupressuur), die kinderen ook zelf kunnen toepassen. Met EFT in combinatie met NLP heb ik al veel kinderen met succes gecoacht.
  Je kan op een veilige en blijvende manier kinderen helpen om ze weer in hun kracht te zetten. EFT is veilig en kan bij alle kinderen worden toegepast, van baby tot puber!

  Enkele voorbeelden van problemen die met EFT op te lossen/verminderen zijn:
  • Gedragsproblemen                 • Pesten
  • Slaapproblemen                      • Verlegenheid
  • Boosheid                                 • Angsten
  • Faalangst                                 • Dyslexie
  • Omgaan met scheiding           • Nachtmerries
  • Omgaan met overlijden          • Lichamelijke klachten

  Tijdens de training “EFT bij kinderen” leer je wat EFT is en hoe je EFT kunt toepassen bij kinderen. Verder leer je hoe jij kinderen kunt leren EFT zelf toe te passen en weet je wanneer en hoe je EFT het beste in kan zetten bij kinderen.
  Verder leer je verschillende NLP interventies die je in kan zetten bij kinderen.

  * “Ankeren” (toverknopje maken waar je een gevoel van kracht en trots of juist rust en ontspanning op kan slaan.) Voor kinderen heet dat een “toverknopje”
  * Een positieve en negatieve “steen” maken
  * De “wegbox” inzetten en gebruiken

  Werk jij met kinderen….?
  ben je kindercoach, leerkracht of begeleid jij kinderen? Dan is deze training absoluut een aanrader! Iedereen heeft deze mooie (kl)oplossing in zijn vingers!

  Plaats: EFT Coach Breda Kloosterlaan 172 Breda (voer bij navigatie Kloosterlaan 317 in)
  Kosten: 135 euro per persoon (incl. lunch, certificaat en hand-out)

  Info/opgave: Wil je meer informatie of een plaats reserveren stuur mij dan een email of WhatsApp berichtje.
  Let op: Er is plaats voor maximaal 10 personen.
  Kan je deze dag niet, maar heb je wel interesse? Neem dan even contact met mij op,
  dan kijken we naar de mogelijkheden. Ik geef ook workshops op locatie bij minimaal 4 personen

  Gelukkige Groet,
  Bianca de Vassy.

  Individuele Sessies EFT:

  Zit je niet lekker in je vel? Heb je veel meegemaakt?
  Heb je last van stress, burn-out, vermoeidheid of
  faalangst? Dan ben je bij mij op de juiste plaats!

  Emotional Freedom Techniques (afgekort EFT) is een hele mooie techniek om vrij te worden van negatieve en/of beperkende emoties. EFT is vrijwel de enige techniek die deze emoties daadwerkelijk oplost of neutraliseert EFT is een unieke methode waarmee je op een veilige en blijvende manier vervelende herinneringen, heftige situaties
  en belemmerende overtuigingen kan neutraliseren.
  EFT kan je heel goed als zelfhulpmiddel toepassen.
  Ook jij hebt deze (kl)oplossing in je vingers!
  Als je negatieve emoties oplost voel je je vooral vrijer en completer. Met EFT gooi je voorgoed stenen uit je rugzak… en voel je je lichter!!
  Tijdens de EFT-Sessie ervaar je in een individueel wat EFT is en wat het voor jou kan betekenen op emotioneel, maar ook op lichamelijk gebied. Je krijgt inzicht in: waarom je je voelt zoals je je voelt en waarom je reageert zoals je reageert. Tijdens deze sessie krijg je handvatten om de vicieuze cirkel te doorbreken en te kiezen voor wie je wil en mag zijn… Je EIGEN- WIJZE ZELF!

  Individuele sessies vinden plaats in mijn eigen praktijk aan de Kloosterlaan 172 in Breda en kunnen de hele week gepland worden. Stuur een email naar Bianca@eftcoachbreda.nl of bel naar 06-44531633

  Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.