Bevrijding na EFT-Beleving

Januari 2019, ik was bij een open dag van het Zuiderlicht in Breda waar ik een korte EFT workshop bij Bianca heb gevolgd. De informatie die ik kreeg was heel duidelijk en ik voelde wat de oefening met mij deed.

Eenmaal thuis besloot ik vrijwel direct Bianca te mailen voor een EFT beleving. De beleving was heel intens, emoties kwamen naar boven, verdriet, blijheid, en ook opluchting…..Bevrijding! Op dat moment kon ik alleen maar blij zijn. Vanaf vandaag dacht ik zal alles anders zijn. Later was ik heel erg moe, dat duurde wel een paar uur maar ik wist: Dat komt goed. En het is goed gekomen!
Ik voel me stukken beter als voor de beleving, ik sta weer in mijn kracht en kan daadwerkelijk verder met mijn leven waar ik voorop sta, op de eerste plaats kom!

Bianca heeft met haar deskundigheid, haar mooie persoonlijkheid mij geholpen en daarom kan ik iedereen aanraden om naar haar toe te gaan. Je zult het voelen !
Madelijn 54 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.