Baas over je blaas!

Ik ben zo blij Bianca dat ik jou ben tegen gekomen. Ik loop al drie jaar bij een uroloog, na vele vervelende onderzoeken is er vastgesteld dat ik een overactieve blaas heb. Met medicijnen begonnen en Sans behandelingen, die Sans behandelingen vonden om de drie weken plaats en dat twee jaar lang. Jammer genoeg behaalde men niet het resultaat wat men wenste. Ik zag van jou een advertentie voor bij komen, en dacht laat ik eens kijken wat dit is. Er was gelijk een klik met jou en de EFT. Ik heb bij jou drie behandelingen gehad met een heel goed resultaat, ik moet veel minder naar het toilet het valt zelfs andere mensen op. Mijn medicijnen zijn gehalveerd, ik ben hier echt heel erg blij mee want het belemmerde mij behoorlijk in mijn sociale leven. Het is een aangeboren afwijking maar met EFT is het echt verbeterd.
Dank je wel lieve Bianca
Francien 62

Eén reactie

  1. Madeline van den Berg

    Januari 2019 , ik was bij een open dag van het Zuiderlicht in Breda waar ik een korte EFT workshop bij Bianca heb gevolgd. De informatie die ik kreeg was heel duidelijk en ik voelde wat de oefening ,met mij deed.
    Eenmaal thuis besloot ik vrijwel direct Bianca te mailen voor een EFT beleving. De beleving was heel intens , emoties kwamen naar boven, verdriet, blijheid, en ook opluchting. Bevrijding!
    Op dat moment kon ik alleen maar blij zijn. Vanaf vandaag dacht ik zal alles anders zijn. Later was ik heel erg moe , dat duurde wel een paar uur maar ik wist : Dat komt goed. En het is goed gekomen .Ik voel me stukken beter als voor de beleving , ik sta weer in mijn kracht en kan daadwerkelijk verder met mijn leven waar ik voorop sta, op de eerste plaats kom! Bianca heeft met haar deskundigheid, haar mooie persoonlijkheid mij geholpen en daarom kan ik iedereen aanraden om naar haar toe te gaan. Je zult het voelen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.